Lingke Ultrasonic Pirmais raksts par ultraskaņas metināšanas izaugsmes vēsturi

Ar nepārtrauktu vietējās jaunās enerģijas attīstībuautomobiļu rūpniecība, pieprasījums pēc metināšanas tehnoloģijām automobiļu rūpniecībā arī nepārtraukti uzlabojas.Jaunajos enerģijas transportlīdzekļos izmantotie materiāli, struktūra un process atšķiras no tradicionālajiem automobiļiem, tāpēc ražošanas vajadzību apmierināšanai ir nepieciešama efektīvāka, videi draudzīgāka un ekonomiskāka metināšanas tehnoloģija.

Šajā kontekstā automobiļu rūpniecība pamazām dod priekšroku ultraskaņas metināšanas tehnoloģijai kā efektīvai, videi draudzīgai un ekonomiskai metināšanas metodei.Tehnoloģijai piemīt augstas kvalitātes, augstas efektivitātes, zemu izmaksu un bezpiesārņojuma īpašības, un tā ir piemērota automobiļu interjera paneļu, strāvas akumulatoru, motoru un citu komponentu ražošanai.

Patiesībā ultraskaņas metināšanas tehnoloģijas attīstība ir bijusi tikai dažas desmitgades.Agrāko ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju ierosināja Džonss un citi ASV 1956. gadā. Sešdesmitajos gados ASV, Šveice, Japāna, Apvienotā Karaliste, Rietumvācija un Padomju Savienība sāka pētīt šo metināšanas tehnoloģiju un ieviesa to praktisks pielietojums.

Tā kā plastmasas metināšanai ir nepieciešama liela jauda, ​​un līdz pēdējām divām vai trim desmitgadēm plastmasa ir plaši izmantota praktiskajā inženierijā un ikdienas dzīvē, bet arī līdz pēdējai desmitgadei, attīstoties pamata elektronikas nozarei un veiksmīgi attīstotieslieljaudas devēji, ultraskaņas plastmasas metināšana ir pakāpeniski attīstījusies.

Protams, Ķīnas ultraskaņas metināšanas tehnoloģija tika uzsākta vēlāk, šobrīd pirmais vietējais uzņēmums, kas apguvis servo kontroles spiediena ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģiju, LINGKE ULTRASONICS CO., LTD (saukts par Lingke Ultrasonic), ir tikko dibināts 30 gadus, un tas ir Ķīnas agrākaisultraskaņas metināšanas iekārtu ražotāji.

Izstrāde sākās vēlu, un, protams, kādu laiku tā atpaliks no cilvēkiem, un ultraskaņas metināšanas augstākās klases tirgu jau ilgu laiku ir monopolējuši Eiropas uzņēmumi.Tagad Ķīna ir kļuvusi par pasaulē lielāko metināšanas tirgu, es ceru, ka Lingke Ultrasonic pārstāvētie privātie metināšanas iekārtu ražotāji var aktīvi ieviest jauninājumus, pievērst lielāku uzmanību ekonomiskai ražošanai un augstākās klases ražošanai, vadīt Ķīnas ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģiju attīstību un aizņemt augstākās klases, cik drīz vien iespējams, kļūt neaizstājams!

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.