Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta nodrošina precīzu medicīnas ierīču metināšanu

Attīstoties medicīnas zinātnei un tehnoloģijai,medicīnas ierīču nozare, kā svarīga stratēģiski jauna nozare, ir izveidojusi liela mēroga, tehnoloģisku un zīmolu rūpniecisko sistēmu un ir kļuvusi par vienu no daudzsološākajām nozarēm veselības nozarē.

Tehnoloģija virza uz priekšu, inovācija noved pie pārmaiņām.Medicīnas ierīču nozarē ultraskaņas metināšana kā produkts, kas strauji attīstās zinātnē un tehnoloģijā, ir sava veida efektīva, uzticama, droša un higiēniska savienojuma tehnoloģija, ko plaši izmanto medicīniskā iepakojuma noslēgšanas, filtrēšanas trauku, medicīniskās maskas, infūzijas komplektu montāža un ķirurģisko instrumentu ražošana utt. Tam ir svarīga loma medicīnas nozarē.

4200W plastic welder machine

Medicīnas ierīču ražotājs minēja: “Atbrīvojot attiecīgās valsts rūpniecības politikas dividendes, medicīnisko ierīču vietējās aizstāšanas temps Ķīnā ir paātrinājies, un vietējie medicīnas ierīču uzņēmumi pakāpeniski tiek pieņemti un atzīti globālajā tirgū.Mums tā ir iespēja un izaicinājums.Piemērošanaservo ultraskaņas metināšanas iekārtaatbilst mūsu prasībām attiecībā uz stingru, precīzu un bezpiesārņojuma medicīnisko ierīču metināšanu un palīdz mums izstrādāt augstas klases un viedas medicīnas ierīces.

“Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta ir praktiska, elastīga un droša, un tai nav nepieciešamas nekādas papildu līmvielas vai palīglīdzekļi, salīdzinot ar parastajām metināšanas metodēm, tādējādi samazinot metināšanas sarežģītību un izmaksas, tajā pašā laikā garantējot augstas kvalitātes metināšanas šuves. uz5 μmprecizitāte mūsu produktiem.”Piebilda medicīnas ierīču ražotājs.

Welding plastic products

Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārtavar kļūt par medicīnas ierīci, uzņēmumi paļaujas uz metināšanas iekārtām, tās mašīnas veiktspēja ir neatdalāma.
Pat ņemot vērā atšķirīgo tirgus pieprasījumu, tā servo ultraskaņas metināšanas iekārta, pateicoties dažādu īpašību metināšanas režīmam, lai apmierinātu dažādu lietojumu metināšanas vajadzības, nodrošinātu augstas kvalitātes metināšanas efektu, ņemot vērā ražošanas efektivitāti. , lai palīdzētu uzņēmumiem izcelties ļoti konkurētspējīgā tirgus vidē.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.