Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārta palīdz auto detaļu rūpniecībai uzlabot un atkārtot

Iekšautomobiļu rūpniecība, metināšana ir galvenā sastāvdaļa automašīnu detaļu un virsbūves ražošanā, kas ietekmē visa transportlīdzekļa drošību, komfortu un estētiku.
Tostarp ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģijai ir neaizstājama loma plastmasas detaļu montāžas procesā tās augstās efektivitātes, precizitātes, estētikas un citu īpašību dēļ.Reportieris uzzināja dziļāk un atklāja, ka LINGKE ULTRASONICS CO., LTD · Zhuhai servo ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārta.(turpmāk tekstā “Lingke Ultrasonic”) ir plaši izmantots auto detaļu apstrādes un ražošanas ražošanas līnijās.

Auto parts product

Tiek saprasts, ka Lingke Ultrasonic, kam ir 31 gada pieredze ultraskaņas metināšanā, ir ātri reaģējusi un aktīvi izvietojusies, reaģējot uz pieaugošo tirgus pieprasījumu auto detaļu montāžas nozarē.Theservo ultraskaņas metināšanas iekārtasto var izmantot plastmasām ar augstas precizitātes un augstas stiprības prasībām.Metināšana ir kļuvusi par labāko izvēli auto detaļu ražotājiem plastmasas detaļu metināšanā.

Pieprasījums virza attīstību, un tehnoloģijas virza progresu.Automobiļu detaļu rūpniecība ir priekšnoteikums un pamats, kas atbalsta automobiļu rūpniecības attīstību, kā arī svarīga automobiļu rūpniecības ķēdes daļa.Automašīnu detaļu ražotājiem ir nepārtraukti jāuzlabo sava zīmola atpazīstamība, tehniskais spēks un ražošanas apjoms, lai ātri iegūtu tirgus daļu.

Šoreiz intervētā auto detaļu ražotāja piegādes ķēdes atbildīgā persona teica: “Lingke ultraskaņas servometināšanas iekārta integrē dažādas metināšanas vadības tehnoloģijas, un to var izvēlēties atbilstoši dažādiem produktiem un dažādiem metināšanas parametriem, lai viegli sasniegtu augstu produktivitāti, augstu kvalitāte, ļoti konsekventi metināšanas rezultāti palīdz mums palielināt ražošanas apjomu, samazināt montāžas sarežģītību un izmaksas, noteikt produkta priekšrocības un izcelties tirgū.

Servo welding machine

Saskaņā ar oficiālajiem datiem 2022. gadā manā valstī 1000 cilvēku piederošo automašīnu skaits būs 226, kas ir aptuveni viena trešdaļa no tādām Eiropas valstīm kā Vācija un Francija.Tāpēc, raugoties no attīstības perspektīvas, Ķīnas automašīnu pārdošanai joprojām ir liela izaugsmes iespēja.Mēs uzskatām, ka Lingke Ultrasonic veicinās industriālo inovāciju ar tehnoloģiskām inovācijām un iepludinās nepārtrauktas attīstības impulsu automobiļu rūpniecībā.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.