Uzziniet, kā vienā minūtē izmantot Lingke ultraskaņas metināšanas LED automašīnu gaismas

Mēs bieži redzam dažādas automašīnu gaismas.Faktiski šīs automašīnu gaismas ir cieši saistītas ar ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtām, jo ​​​​ar ultraskaņas plastmasas metināšanu var metinātplastmasas automašīnu gaismas apvalkikopā, lai izveidotu pilnīgu automašīnas gaismas pārsegu.Tātad, ļaujiet Lingke Ultrasonic jums saprast, kā tiek metināts LED automašīnas gaismas korpuss.

factory

TheLED priekšējie lukturitīri elektriskie transportlīdzekļi galvenokārt sastāv no sešām daļām: akrila maska, ABS pārsegs, mikroshēmas LED lampas lodītes, mitrumizturīgs mīksts gumijas fiksētais šūpuļsvirs un ABS aizmugure.Lai labāk sasniegtu ūdensnecaurlaidības līmeni, pārvēršoties par signālgaismu, ražošanas, pārstrādes un ražošanas procesā ir jāpievērš uzmanība daudziem aspektiem.

back car light.

Pateicoties hermētiskuma prasībām, tas montāžas laikā jāizmanto kopā ar ultraskaņas metināšanas iekārtu.Atbrīvošanās no oriģinālās saplākšņa metodes ne tikai atrisina augstas efektivitātes problēmu, bet arī nodrošina vides aizsardzību un ražošanas līnijas sakopšanu.

Metināšanas ražošanas procesā jāpievērš uzmanība šādiem aspektiem:
1. Veicot ultraskaņas metināšanas savienojumus, ir jāatstāj 1 mm atstarpe, pamatojoties uz trīsdimensiju diagrammu.Pārmērīga pārejas pielāgošana viegli saskrāpēs izstrādājuma virsmu un ietekmēs izskatu metināšanas procesā.

2. Ražošanā tas saistīts ar divu speciālo instrumentu izmantošanas problēmu vienam izstrādājumam, jo ​​pilnīgai salikšanai ir nepieciešamas divas veidnes un veidni saliekot ir jāpievērš uzmanība virsmas, kas saskaras ar izstrādājumu, konsistencei un regulēšanai. .Ultraskaņas metināšanas iekārta.

Spike welding

3. Ņemot vērā produktivitāti, ir nepieciešams pagriezt un metināt, lai izveidotu modernizētu speciālā instrumenta versiju, kas ne tikai uzlabo efektivitāti, bet arī samazina cilvēku ieguldījumus.

Lingke Ultrasonic ir pirmais vietējais augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas pārvalda servovadītā spiediena ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju.Tai ir tehniskā komanda ar 30 gadu pieredzi pētniecībā un attīstībā un ultraskaņas ražošanā, un tā ir apņēmusies izstrādāt, ražot un pārstrādāt Šveices tehnoloģijas augstas veiktspējas ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtām.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.