Vai ultraskaņas plastmasas metināšana ir ūdensizturīga?

Vai ultraskaņas plastmasas metināšana var būt ūdensizturīga?Es uzskatu, ka tas ir jautājums, par ko daudzi ražotāji ir nobažījušies.Galu galā tas ir saistīts ar produkta dizainu, izmaksām un citiem jautājumiem.
Lingke Ultrasonic atbilde: izmantojot Lingke ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju, tas var būt ūdensizturīgs.
Vispārīgi runājot, vaiultraskaņas plastmasas metināšanaŪdensizturība ir atkarīga no daudzu faktoru, piemēram, plastmasas materiālu izvēles, plastmasas detaļu dizaina un metināšanas procesa parametru, visaptverošās ietekmes.

welding machine

Lingke Ultrasonics var nodrošināt jūs ar augstākas veiktspējas ultraskaņas plastmasas metināšanas aprīkojumu un tehniskolietojumprogrammu risinājumipielāgota jūsu vajadzībām, lai atrisinātu hidroizolācijas problēmas.

Ūdensnecaurlaidīga materiāla izvēle
No materiāla viedokļa ir vieglāk sasniegt hidroizolācijas prasības, izmantojot amorfo plastmasu;ir grūtāk sasniegt hidroizolācijas prasības puskristāliskajai plastmasai.

Plastmasas detaļu dizains
① Jo lielāks ir ultraskaņas līnijas izmērs, jo labāka ir ūdensnecaurlaidīga veiktspēja.
② Uz visas metināšanas virsmas jābūt slēgtai ultraskaņas līnijas konstrukcijai;ultraskaņas līnijas stūros ir nepieciešams noapaļots stūra dizains, lai izvairītos no ultraskaņas kausēta materiāla uzkrāšanās un ietekmētu metināšanas kvalitāti.
③ Salīdzinot ar pamata tipu, labāk ir izmantot rievu un bīdes tipa metināšanas virsmas.
④ Abas metinātās plastmasas daļas ir jānovieto precīzi.
⑤ Izvairieties no sarežģītām ultraskaņas metināšanas virsmām, piemēram, nelīdzenām un lielām spraugām.
⑥ Apsveriet iespēju pievienot blīvgredzenu

home-about

Metināšanas procesa parametri
Lai nodrošinātu ūdensnecaurlaidīgu metināšanas veiktspēju, pirmais metināšanas procesa parametru iestatīšanas princips ir palielināt metināšanas enerģiju.Tomēr pārmērīga metināšanas enerģija var izraisīt defektus, piemēram, plastmasas detaļu lūzumus un bojājumus, virsmas apdegumus un pārplūdi.Ir nepieciešams līdzsvarot gan panākt līdzsvaru starp.

Lingke UltrasonicsUzņēmums tika dibināts 1993. gadā. Uzņēmums ir apņēmies pētīt un attīstīt, ražot un pārstrādāt Šveices tehnoloģijas augstas veiktspējas ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtām.Pēc 30 gadu uzkrāšanas tas ir pirmais vietējais ražotājs, kas apguvis servokontrolēta spiediena ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju.Ja vēlaties uzzināt vairāk par ultraskaņas plastmasas metināšanu, lūdzu, jautājiet mums tiešsaistē, un mēs jums no visas sirds kalposim.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.