Kā izmantot Lingke ultraskaņas metināšanu, lai nodrošinātu uzticamus savienojumus automobiļu ārpusei

Lai ietu kopsolī ar strauji augošo globālo automobiļu tirgu, autoražotāji un komponentu piegādātāji turpina izstrādāt vieglas, rentablas automobiļu plastmasas detaļas, lai optimizētu izturību, stila iespējas un veiktspēju.

Lingke Ultrasonic ir ideālsplastmasas metināšanatehnoloģija nodrošina nobriedušus liela apjoma detaļu montāžas risinājumus, nodrošinot izturību un veiktspēju, ko nepārspējams tādi procesi kā līmvielas vai stiprinājumi, tādējādi samazinot ražošanas izmaksas.

Car taillight

Aizmugurējais lukturis
Aizmugurējie lukturi, kas ir vairāk nekā tikai pamata drošības ierīce, ir kļuvuši par automašīnas dizaina iezīmi.Mūsdienu aizmugurējo lukturu dizaini ir kļuvuši lielāki, biezāki un gaišāki, apvienojot krāsainu caurspīdīgu plastmasu ar sarežģītām līknēm, vienlaikus iestrādājot vairākas funkcionālas gaismas grupas, sensorus un elektroniku.
Lai pēc metināšanas sasniegtu izcilu izturību, tīru estētiku un ilgstošu gaisa necaurlaidību, Lingke Ultrasonic lāzermetināšana un tīravibrācijas berzes metināšanatehnoloģija nodrošina pilnīgu risinājumu aizmugurējo lukturu montāžai.

Luminous headlights cars

Gaismas gaismas josla
Spēcīgās konkurences autobūves nozarē katra detaļa var pievienot zīmolam vērtību.Dekoratīvās gaismas joslas uz restēm, paneļiem vai atpakaļskata spoguļiem iepriekš bija redzamas tikai luksusa automašīnām.Tagad Lingke Ultrasonic lāzera un vibrācijas berzes metināšanas tehnoloģija padara šīs sarežģītās formas sastāvdaļas (piemēram, caurspīdīgas plastmasas, gaismas diodes, sensorus utt.), elektroniskās iekārtas kļūst uzticamas un ekonomiskas.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.