Kā salabot nepareizi funkcionējošu Brensona ultraskaņas elektrisko kārbu?

Ultraskaņas elektriskā kaste ir jauna veida sprieguma pārveidošanas, destilācijas un filtrēšanas ierīce, kas sastāv noultraskaņas devējsun elektronisko shēmu plate.Tas apvieno augstu spriegumu (līdz tūkstošiem voltu), lielu strāvu (līdz simtiem tūkstošu ampēru), zemu zudumu visā ķermenī.Pašlaik ultraskaņas viļņu vadīšanai tiek izmantotas divu veidu elektriskās kastes, viena ir ģeneratora vecā versija, bet otra ir viedais ģenerators.

plastic welding machine

Ja jūsu Branson ultraskaņas elektriskā kārba sabojājas un to nevar izmantot, varat sazināties ar Lingke Ultrasonic, lai veiktu tūlītēju remontu.Lingke Ultrasonic var remontēt Branson DCX sērijas automatizētos ultraskaņas ģeneratorus (ultraskaņas elektriskās kastes), piemēram, DCX F, DCX F ar Ethernet/IP, DCX A, DCX S, DCX V utt. Branson DCX sērijas ultraskaņas elektriskās kastes.

Ultraskaņas plēve sastāv no mikrodatora automātiskās frekvences izsekošanas,lieljaudaspastiprināšanas ķēde, displeja panelis, laika kontroles sistēma un atgriezeniskās saites ķēde.To izmanto, lai vibrētu ultraskaņas devēju.Tas pārraida jaudu, ģenerējot noteiktas frekvences sinusoidālu (vai līdzīgu sinusoidālu) signālu.uz devēju.

home-about

Lingkeultraskaņas remontsapkalpošanas process:

① Klients zvana uz konsultāciju, jautā par iekārtas kļūmi un analizē iespēju, vai to var salabot;

② Pārdošanas inženieri veic Branson ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu pārbaudes, izmantojot video, analizē iekārtu atteices cēloņus un sniedz klientiem remonta ieteikumus;

③ Biznesa inženieris sazinās ar klientu, pieprasa klienta viedokli un pēc apstiprināšanas pāriet uz nākamo darbību;

④ Klients apstiprina viedokli, un, ja klients tam piekrīt, iekārta tiks remontēta;

⑤ Pārdošanas inženieri stingri ievēro darbības procedūras, lai salabotu Branson ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu, un pārbauda un pārbauda, ​​līdz tiek novērsta aprīkojuma kļūme.

⑥ Pēc tam, kad iekārta ir veiksmīgi salabota, klients maksā.

Lingke Ultrasonic ir pirmais vietējais uzņēmums, kas apguvis servovadītā spiediena ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju, un tam ir 30 gadu pieredze šajā nozarē.Mēs vienmēr esam gatavi atbildēt uz jūsu jautājumiem un sniegt konsultācijas.Jūs varat sazināties ar mums pēc iespējas ātrāk.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.