Cik daudz jūs zināt par servo ultraskaņas metināšanas pielietojumu?

Līdz ar zinātnes un tehnoloģiju inovāciju un attīstību, zinātne un tehnoloģijas turpina pilnveidoties, un tās tehnoloģiskais progress industriālajā jomā ir kļuvis arvien nozīmīgāks, īpaši svarīgi sasniegumi ir gūti automatizācijā, intelektā u.c. Rūpnieciskās iekārtas var ātri veikt dažādus uzdevumus un precīzi un realizēt automatizētu ražošanu, ievērojami uzlabojot ražošanas efektivitāti un jaudu.Servo ultraskaņas metināšanatiek izmantots arvien vairāk, tāpēc pieaug arī tirgus pieprasījums pēc Lingke servo ultraskaņas metināšanas aparātiem.

Workshop

Lingke servo ultraskaņas metināšanas iekārtas princips
Ultraskaņas metināšana izmanto ultraskaņas elektrisko kārbu, lai pārveidotu tīkla strāvu augstfrekvences un augstsprieguma signālā, un pēc tam to pārvērš augstas frekvences mehāniskā vibrācijā, izmantojot devēja sistēmu.Vibrācija iedarbojas uz metināto plastmasas materiālu, izejot cauri plastmasas izstrādājuma virsmai un starp molekulām.Berze palielina temperatūru, kas tiek pārraidīta uz saskarni.Kad temperatūra sasniedz paša izstrādājuma kušanas temperatūru, plastmasas izstrādājuma saskarne ātri izkūst un pēc tam aizpilda spraugas starp saskarnēm.Kad vibrācija apstājas, produkts tiek atdzesēts un vienlaikus tiek veidots ar noteiktu spiedienu.Tiek sasniegts metināšanas efekts.

plastic welding series

Servo ultraskaņas metināšana un tās pielietojuma diapazons

Medicīnas nozare: Tā kā servo ultraskaņas metināšana neietver līmvielas un nerada putekļus, to var izmantot dažādiem "tīriem" medicīnas izstrādājumiem, tostarp katetriem, dialīzes caurulēm, maskām, gaisa filtriem un plastmasas tekstilizstrādājumiem.

Iepakojuma nozare: Servo ultraskaņas metināšanas iekārtu bieži izmanto konteineru, blistera iepakojumu un kartona kastīšu aizzīmogošanai, jo tā var veidot spēcīgu saiti.

Automobiļu rūpniecība: Servo ultraskaņas metināšanas iekārtas tiek izmantotas lielu plastmasas un elektronisko komponentu montāžai, tostarp durvju paneļiem, instrumentu paneļiem, stūrēm, gaisa vadiem, salona interjeram un dzinēja daļām.

Aviācijas un kosmosa rūpniecība: servo ultraskaņas metināšana ir piemērota vidēja izmēra komponentu metināšanai kosmosa un automobiļu ražošanas nozarēs.

Elektronikas rūpniecība: Tūkstošiem dažādu elektronisko komponentu var veiksmīgi savienot kopā ar ultraskaņas metināšanu, ja citi metināšanas veidi nav piemēroti.

Lingke Ultrasonics ir pirmais vietējais uzņēmums, kas apguvis servovadītā spiediena ultraskaņas metināšanas tehnoloģiju, un tam ir spēcīga tehniskā izturība.Lingke Ultrasonic ir apņēmusies pētīt un attīstīt, ražot un pārstrādāt augstas veiktspējas ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtas.Šveices tehnoloģijām ir 30 gadu pieredze šajā nozarē.Tās profesionālajai tehniskajai komandai ir daudzu gadu pieredze pētniecībā un attīstībā, projektēšanā un apkopē.Ja rodas problēmas ar ultraskaņas metināšanu, saistītus jautājumus skatiet tiešsaistē.Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, apspriediet.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.