Koncentrēšanās uz plaša patēriņa elektronikas šovu Lingke Ultrasonic demonstrē Ķīnas spēku zinātnes un tehnoloģiju inovācijās

12. janvārī Lasvegasā, ASV, noslēdzās četras dienas ilgušais Consumer Electronics Show (CES), un šis globāli ietekmīgais tehnoloģiju pasākums piesaistīja vairāk nekā 4000 uzņēmumu no vairāk nekā 150 valstīm un reģioniem.
Saskaņā ar statistiku vairāk nekā 1100 Ķīnas uzņēmumu piedalījās Lasvegasas plaša patēriņa elektronikas izstādē, atspoguļojot spēcīgo novatorisko spēku.Ķīnas viedā ražošana” demonstrējot inovatīvas tehnoloģijas un produktus mākslīgā intelekta, robotikas, viedās mājas, elektrisko transportlīdzekļu, tīras enerģijas un tā tālāk jomās.

Consumer electronics

Attīstoties zinātnei un tehnoloģijām, plaša patēriņa elektronika satur neierobežotu vitalitāti un inovāciju impulsu, un tāpēc tā paver jaunas attīstības iespējas.Izstādes laikā notika vairāk nekā 200 forumi, kuros uzņēmumu pārstāvji un eksperti pievērsās jaunajām tehnoloģijām un iespējām plaša patēriņa elektronikas nozarē un apsprieda nozares tendences un izaicinājumus.
SIA (turpmāk tekstā –Lingke ultraskaņa) ir piesaistījis plaša patēriņa elektronikas ražotāju uzmanību ar augstas precizitātes ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu.

Spirit Tech Ultrasonics, kas radās 1993. gadā, ir uz tehnoloģijām balstīts iekārtu ražotājs, kura mērķis ir nodrošināt plaša patēriņa elektronikas ražotājus ar elastīgām, progresīvām montāžas tehnoloģijām, kas atbilst produktu kvalitātes, veiktspējas un estētikas prasībām.Mēs varam nodrošināt ražotājiem materiālu analīzes, procesu izstrādes, produktu montāžas un procesu apstiprināšanas pakalpojumus, lai palīdzētu viņiem atrisināt jaunu produktu izstrādes izaicinājumus un sasniegt ātrus montāžas mērķus.

welding machine

Mūsdienās plaša patēriņa elektronika virzās uz intelekta un personalizācijas virzienu, kas liek ražotājiem nepārtraukti stiprināt tehnoloģiskās inovācijas, uzlabot produktu tehnoloģiju saturu un veiktspēju.Lingkeservo ultraskaņas metināšanas iekārtaar augstu konsistenci, augstu precizitāti, augstu efektivitāti, zemām izmaksām, viegli lietojamām un citām īpašībām, var precīzi un efektīvi metināt dažādus materiālus, smalko elektronisko daļu mehānismu, lai palīdzētu ražotājiem uzlabot ražošanas efektivitāti, nodrošināt konkurētspēju vienlaikus ar produktu, lai saglabātu veselīgu darbības peļņas normu pieaugumu, lai tas būtu neuzvarams sīvajā konkurencē tirgū.

Kā viens no pasaulē lielākajiem plaša patēriņa tehnoloģiju nozares notikumiem Lasvegasas patērētāju elektronikas izstāde (LVCES) vienmēr tiek uzskatīta par starptautiskās plaša patēriņa elektronikas nozares “vējrādi”.Šī gada izstādē vairāki Ķīnas uzņēmumi ieguva balvas par savām inovatīvām tehnoloģijām un produktiem, atspoguļojot faktu, ka “Made in China” virzās uz priekšu līdz “Made in China”.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.