Elektronisko izstrādājumu montāža un metināšana, Lingke Ultrasonic piedāvā jaunus ražošanas risinājumus

Parādoties jaunām tehnoloģijām, piemēram, lietu internetam un lielajiem datiem, tirgus prasības pastāvīgi mainās.No skaitļošanas, sakariem, masveida ražošanas, enerģijas uzglabāšanas līdz vides kontrolei un izklaidei,elektroniskās sastāvdaļas un aprīkojumsir galvenie punkti.

Meklējot nākamās paaudzes ražošanas risinājumus, elektronikas ražotāji var izvēlēties no Lingke ultraskaņas, lāzera, vibrācijas, kniedēšanas un tīrīšanas tehnoloģiju klāsta elastīgiem, efektīviem, liela apjoma metināšanas risinājumiem, kas ir konkurētspējīgi strauji mainīgā vidē.

15kHz ultraskaņas plastmasas metinātājs

Electronic component

Elektroniskās sastāvdaļas un aprīkojums

Elektroniskie komponenti un sistēmas, kas atbalsta mobilos tīklus un ierīču sakarus, navigācijas un vadītāja palīgsistēmas, rūpnīcas un mājas automatizāciju un daudz ko citu, padara mūsu pasauli sakārtotāku, drošāku un darbojas, kā plānots.Linke'sultraskaņas metināšanaun impulsa kniedēšanas tehnoloģijas var integrēt šos komponentus, apakškomponenti un sistēmas ir savstarpēji savienotas un ražotas masveidā.

lithium batteries

Litija jonu akumulatori elektroniskām iekārtām

Kompaktas litija baterijas nodrošina mūsdienu datorus, viedtālruņus, pulksteņus, kameras un citas digitālās ierīces.No vienas puses, patērētāji nešaubīsies par litija jonu akumulatoru kvalitāti un drošību.No otras puses, ražotāji katru dienu smagi strādā, lai ražotu akumulatorus ar labāku funkcionalitāti un drošību, augstāku efektivitāti un zemākām izmaksām.

Lietojumprogrammu izstrādes zināšanas un procesu inovācijas, ko nodrošina Lingke Ultrasonic, var palielināt ražošanu, uzlabot kvalitāti, optimizēt darbības laiku un palīdzēt ražotājiem uzvarēt ļoti konkurētspējīgā vidē.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.