Kā ultraskaņas metināšanas tehnoloģija palīdz elektroniskajiem izstrādājumiem panākt miniaturizāciju un vieglu svaru?

Elektronisko izstrādājumu struktūras dizainam ir tendence uz miniaturizāciju, un produktu montāžas prasības mūsdienās ir piemērotas.Kā nodrošināt, lai gan sasniegtu mazu elektronisko izstrādājumu plastmasas korpusa iepakojumu.Taču arī tā produkta veiktspējas un izskata ņemšana vērā ir kļuvusi par galveno ražotāja galvassāpēm.

klēpjdatora strāvas adapteris, izolēts uz balta fona

Taču tradicionālajai plastmasas iepakošanas tehnoloģijai ir daudz defektu (piemēram, augstas izmaksas, zema veiktspēja, trausla utt.).Tātad saskaņā ar šādu produktu iepakojumu, lai ņemtu vērā produkta struktūru.Procesa uzticamība un ražošanas efektivitāte, tirgum steidzami ir nepieciešams ekonomiskāks.Izturīgāka elektroniskā plastmasas korpusa iepakojuma tehnoloģija.

Pašlaik plaši izplatītie tradicionālie iepakošanas procesi

Sprādzes dizains:vienkārša darbība, zemas ražošanas izmaksas.Bet zema produkta izturība un vidēja uzticamība.

 

Skrūvju dizains:vienkārši un ērti.Bet apstrādes procesā ir nepieciešams vairāk piederumu.Lai gan mehāniskā izturība ir augsta, izstrādājuma iepakojuma blīvējums ir vidējs.

 

Līmes dizains:Laba saderība ar korpusa materiāliem un izmēriem, taču augstas izmaksas, ilgs cikla laiks un vispārēja veiktspēja.

Ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģija

Atšķirībā no tradicionālā apvalka iepakošanas procesa, ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģija tiek plaši izmantota mazu korpusu iepakojumā.elektroniskie izstrādājumipiemēram, lādētāji, pateicoties tā ievērojamajām procesa priekšrocībām.

Nav nepieciešami palīgmateriāli, enerģijas taupīšana un vides aizsardzība

Lingke ultraskaņas metināšanaprocesam nav nepieciešams pievienot šķīdinātājus vai citus palīgproduktus, bet elektrisko enerģiju pārvērš mehāniskā enerģijā, izmantojot pārveidotāju, kas virza ātrgaitas berzi starp metināmo mazu elektronisko izstrādājumu plastmasas apvalkiem un kūst, kā arī atdzesē un sacietē zem spiediena;tajā pašā laikā apstrādes laikā neradīsies kaitīga gāze, tīra un bez piesārņojuma.

Var integrēt ar automatizētām ražošanas līnijām, lai panāktu ātru un efektīvu ražošanu

Lingke ultraskaņas metināšanaapstrādes ātrums ir ātrs, un atsevišķa izstrādājuma metināšanas laiku var regulēt no 0,01 līdz 9,99 sekundēm;metināšanas process ir vienkāršs un darbība ir vienkārša, kas ievērojami ietaupa darbaspēka izmaksas, uzlabo ražošanas efektivitāti un nodrošina ātru un efektīvu ražošanu.

Augsts metināšanas ražīgums un stabila kvalitāte

Metināšanas parametrus var izsekot un uzraudzīt, izmantojot atbalsta programmatūras sistēmu.Tajā pašā laikā daži modeļi atbalsta datu eksportēšanu, lai palīdzētu klientiem uzlabot metināšanas kvalitāti.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.