Ultraskaņas plastmasas metināšanas iekārtu pielietojums auto detaļu rūpniecībā

Mērķis ir automobiļu produktu izstrādes mērķis “vieglāks, drošāks, labāks veiktspējas un zemākas izmaksas”.Pašreizējā automobiļu metināšanas tehnoloģija strauji paplašinās, pamatojoties uz tradicionālo materiālu metināšanu.Un virzās uz progresīvāku "precīzās metināšanas ražošanas" virzienu attīstību.

Starp tiem,ultraskaņas plastmasas metināšanatehnoloģiju var apstrādāt un veidot vienā reizē.Kas var pilnībā spēlēt priekšrocībasplastmasasveiktspēju un nodot to ražošanā ar lielāku precizitāti un augstu cietību.

Tumšs luksusa auto Salons – stūre, pārnesumu svira un instrumentu panelis.Auto iekšā.Bēši ērti sēdekļi, stūre, panelis, klimata kontrole, spidometrs, displejs.

In auto detaļu rūpniecība, metināšana ir galvenā saikne auto detaļu un virsbūves ražošanā.Kas spēlē savienojošo lomu.Tajā pašā laikā automašīnu izstrādājumu modeļu ir daudz, veidojošā struktūra ir sarežģīta.Detaļu metināšanai nepieciešama profesionālāka un standartizētāka ražošana.Automobiļu ražošanas kvalitāte, efektivitāte un visaptverošas prasības pieaug.Esam nolēmuši, ka automobiļu metināšanas apstrādei ir jāuzlabo, izmantojot metināšanas tehnoloģiju Times –Ultraskaņas metināšana.

Pašlaik ultraskaņas plastmasas metināšanas tehnoloģija ir veiksmīgi izmantota automašīnu buferu metināšanā.Instrumentu paneļu un instrumentu paneļu metināšana, bremžu lukturi, gaisa spilveni, automašīnu instrumentu kastes, automašīnu durvju paneļi un citas ar dzinēju saistītas detaļu ražošanas nozares.

Pēdējos gados arī daudzas tradicionālās metāla detaļas ir sākušas aizstāt ar plastmasu.Piemēram, ieplūdes kolektori, instrumentu adatas, radiatoru pastiprinājumi, degvielas tvertnes, filtri u.c. Iekšzemes automobiļu zīmolu ražotāju nepārtrauktā izaugsme un lēciena attīstība ir devusi ļoti labu iespēju jaunu tehnoloģiju pielietošanai un izpētei metināšanas jomā. .Ultraskaņas metināšanas iekārtas ar zemu enerģijas patēriņu, augstu efektivitāti, netoksisku un nepiesārņojošu palīdzēs auto detaļu nozares attīstībai!

Ultraskaņas metināšanas princips

Ultraskaņas metināšanair augsta tehnoloģija, ko var izmantot visiem karsti kausētas plastmasas izstrādājumiem.Nav nepieciešami šķīdinātāji, līmvielas vai citi palīgmateriāli.Uzlabojiet produktivitāti, zemas izmaksas, uzlabojiet produktu kvalitāti un ražošanas drošību.

Ultraskaņas metināšana.Tas pārvēršmaiņstrāva(190–240 V, 50/60 Hz) augstfrekvences augstsprieguma signālos caur barošanas avota kārbu un pēc tam pārveido signālus augstfrekvences mehāniskās vibrācijās, izmantojot pārveidotāja sistēmu, un pievieno tos plastmasas izstrādājumiem.Starp abām plastmasas izstrādājuma daļām rodas liela ātruma berze, un temperatūra paaugstinās.Kad temperatūra sasniedz paša izstrādājuma kušanas temperatūru, izstrādājuma savienojums ātri kūst.Un produkts tiek atdzesēts un veidots ar noteiktu spiedienu, lai panāktu perfektu metināšanu.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.