Lingke Ultrasonic pielietojums sensoru vai elektrisko komponentu metināšanā

Prasības komponentiem elektronikas nozarē kļūst arvien sarežģītākas un plašākas: vispārīgie kvalitātes kritēriji ietver hermētiskumu, precīzus izmērus un perfektu virsmas vizuālo izskatu.Lingke ultraskaņas metināšana nodrošina rentablu ražošanu un nodrošina augstu ražošanas drošības un reproducējamības pakāpi.metināšanas process.

Sensori, slēdži

Visās automatizācijas jomās optiskie, induktīvie un kapacitatīvie sensori tiek izmantoti miljoniem lietojumu.Lingke ultraskaņas metināšana atbilst prasībām par perfektu virsmas apdari, displeja paneļiem bez skrāpējumiem, hermētiskumu un uzticamu darbību.elektroniskās sastāvdaļas.

Ārējais vāks

Augstākās kvalitātes un dizaina prasības īpaši attiecas uz ārējiem vākiem.Tie ietver izturību un hermētiskumu, absolūtu izmēru precizitāti, augstas kvalitātes un bez skrāpējumiem virsmas apdari un kraukšķīgas metināšanas šuves.

Kabeļi un ātrās spraudņu sistēmas

Kontaktdakšas un spaiļu sloksnes ir augstas kvalitātes drošības sastāvdaļas, ko izmanto elektroiekārtās, elektroniskajās detaļās un elektroinstalācijās.Cietais un bezproblēmu kontaktu savienojums nodrošina netraucētu savienošanu un drošu strāvas plūsmu.Kontaktu pievienošanas metode, izmantojot Lingkeultraskaņas tehnoloģijaļauj savienot dažāda veida materiālus.

 

Elektriskais aprīkojums

Papildus korpusa un displeja komponentiem var iekļaut arī elektroniskos komponentus, metinot vai kniedējot.Lingke ultraskaņas metināšanas tehnoloģija ļauj piegādāt enerģiju tieši savienojuma zonā.Šī darbība ir iespējama tikai faktiskā metināšanas procesa laikā un nodrošina stingru savienojumu starp slodzes plāksni un korpusu.Šī pieeja ļauj izvairīties no jutīgu elektronisko komponentu riska.

Aizvērt

KĻŪSTI PAR LINGKE IZPLATĪTĀJU

Kļūstiet par mūsu izplatītāju un augiet kopā.

SAZINIETIES TAGAD

SAZINIES AR MUMS

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-pasts: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (WhatsApp)

Nr.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou rajons, Zhuhai Guangdong, Ķīna

×

Jūsu informācija

Mēs cienām jūsu privātumu un neizpaudīsim jūsu informāciju.