Miért kell az ultrahangos műanyaghegesztőgépeket öregedési tesztnek alávetni a szállítás előtt?

Az öregedés-detektálás azt a folyamatot jelenti, amely során szimulálják a termék öregedésében szerepet játszó különféle tényezőket valós használati körülmények között, és ennek megfelelő állapoterősítő kísérleteket hajtanak végre.Ez a kísérlet elsősorban műanyagokra irányul.A gyakori öregedés főként a fényöregítést, valamint a nedvesség- és hőöregedést foglalja magában., forró levegős öregedés.

Van egy speciálisan az öregedés észlelésére használt öregedési szoba, amely az öregedési környezet szimulálására szolgál.Az öregedési szoba, más néven beégető helyiség, az egyik leggyakrabban használt berendezés a különféle öregítési teszteknél, és széles körben használjákelektronika, számítógépek, kommunikáció és egyéb területek.Az öregedő helyiségek általában burkolószerkezetekből, légcsatorna-rendszerekből, vezérlésből állnakrendszerek, beltéri vizsgálószerkezetek stb.

Aging test

 

ultrahangos hegesztőgép gyártók

Az öregedő házak jellemzői:
1. Az egyedülálló légcsatorna-rendszer kialakításának és az elektronikus vezérlőrendszernek köszönhetően magas fokú hőmérsékleti egyenletességet képes fenntartani az egész helyiségben, ami sokkal magasabb, mint a hasonló termékek.Ezért a hőmérséklet-szabályozásnak is pontosnak és rendkívül precíznek kell lennie.
2. A szobahőmérséklet beállítási tartománya széles és folyamatosan állítható.Tetszőlegesen beállítható a normál hőmérséklet ~70 ℃ tartományon belül.A magasabb hőmérsékletű termékek az ügyfelek magasabb követelményei szerint is megtervezhetők.
3.A rendszer teljes körű védelmi funkciókkal rendelkezik a biztonságos, hosszú távú, stabil és problémamentes működés érdekében.
4.A helyiségben lévő többpontos gördülő hőmérséklet-kijelző pontos és egyértelmű ellenőrzést tesz lehetővé.

A Lingke ultrahangos műanyaghegesztőgépek öregedésének észlelése a gyár elhagyása előtt elengedhetetlen lépés.Ugyanakkor nem szabványos berendezések is lehetnekszemélyre szabotta gyártó igényei szerint, és ultrahangos berendezés tartozékai is szállíthatók a vásárlóknak.

 

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.