Hol van a szervo ultrahangos hegesztőgép gyártója?

A kínai gyártás átalakulásával és korszerűsítésével az ultrahangos hegesztési technológia is folyamatosan újul és fejlődik aműanyag hegesztés.A szervo ultrahangos hegesztőgépek megjelenése elkerülhetetlenné vált.

Servo ultrasonic plastic welder

A hagyományos ultrahangos hegesztőberendezésekhez képest aszervo ultrahangos hegesztőgépszervomotor-vezérlő rendszert fogad el, amely nagyobb vezérlési pontossággal és reakciósebességgel rendelkezik, nagy pontosságú pozíciószabályozást és erőszabályozást érhet el, és a hegesztési folyamat során a tényleges helyzetnek megfelelően beállíthatja a hegesztést.paraméterek, amelyek biztosítják a hegesztési minőség stabilitását és állandóságát.

Ezenkívül a szervo ultrahangos hegesztőgépek magasabb automatizált gyártási képességekkel rendelkeznek.A hegesztési paraméterek automatikus beállításával és a hegesztési folyamat valós idejű nyomon követésével az összeszerelősor folyamatát beállíthatjuk, és időben kezelhetjük a gyártási problémákat, elkerülve ezzel az instabil hegesztési minőséget vagy minőségi problémákat, és megvalósítjuk a teljesen automatizált hegesztést, ezáltal javítva a hegesztési folyamatot. a termelés hatékonyságát és a termékminőséget.

lingke ultrasonic

Lingke Ultrasonicsaz első csúcskategóriás szervo ultrahangos hegesztőgép gyártó Kínában.A Lingke által önállóan kifejlesztett intelligens szervo ultrahangos vezérlőrendszert alkalmazza nagy pontosságú szervomotoros meghajtással, teljesen zárt vezérléssel és a teljes folyamat felügyeleti adataival.A hegesztési pontosság elérheti0,005 mm.Hatékonyan garantálja a termékek nagy pontosságát.További részletekért forduljon hozzánk.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.