Milyen termékek alkalmasak a forgó hegesztőgép hegesztésre?

Rotációs súrlódó hegesztőgépegy olyan forró olvadékgép, amely jó hegesztési hatást tud elérni olyan nagy szívósságú műanyag termékeken, amelyek nem alkalmasak ultrahangos hegesztésre.

Az elv az, hogy a műanyag munkadarabok nagy sebességgel forgó és egymáshoz dörzsölődve keletkező hőt a műanyag munkadarabok érintkezési felületének megolvasztására használják fel.Az elforgatási szög beállítható, és a beállított pozícióban azonnal megáll.Ezután a hengernyomást arra használják, hogy a fel és le munka illeszkedjen egymáshoz.A kondenzáció eggyé válik és állandó fúzióvá válik.

spin welding machine

Az alábbiakban néhány példa az alkalmazási esetekrespinhegesztőgépek.Ezekből is levonhatunk következtetéseket, és jobban kihasználhatjuk a minket kiszolgáló gépeket, hogy a gépek felhasználása ne korlátozódjon erre.
1. Háztartási víztisztítók és vízadagoló szűrők műanyag héjának rotációs hegesztése;
2. A PE, PP, nejlon és egyéb gömb alakú, cső-, benzinszűrőelemeket az olvasztáshoz rögzített szögben kell elhelyezni és elforgatni;
3. Az olyan műanyag termékeket, amelyeknek víz- és légmentesnek kell lenniük, mint például a kétrétegű poharak, termoszpoharak, golyósjátékok, locsolócsatlakozások stb., spirálisan hegeszteni kell.

spin welding

A Lingke Ultrasonic az első hazai high-tech vállalat, amely a szervovezérlésű nyomást képes elsajátítaniultrahangos hegesztési technológia.Műszaki csapata 30 éves tapasztalattal rendelkezik az ultrahangok kutatás-fejlesztésében és gyártásában.Elkötelezett a svájci technológia fejlesztése, gyártása és feldolgozása a csúcsteljesítményű ultrahangos műanyaghegesztő berendezésekhez, és elsajátította az ultra-high-end ultrahangos hegesztési technológiát.Több mint 100 tudományos kutatási szabadalommal és erős műszaki erejével termékeit széles körben használják a precíziós elektronikában, autóalkatrészekben, orvosi berendezésekben, nyomtatási kellékekben, háztartási gépekben, írószerekben, játékokban, élelmiszer-csomagolásokban és más területeken.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.