Mik az ultrahangos hegesztési eljárások a textiliparban?

Az ultrahangos hegesztési eljárást a textiliparban elsősorban nem szőtt szövetekben használják, a nem szőtt anyagok ultrahangos hegesztésére alkalmas osztályok a következők: ruhák és nadrágok csipkefigura, válltáskák, kézitáskák, függönyök, esőkabátok, pormaszkok, csomagok és a legtöbb más termékek.

ultrasonic sewing

1, Ultrahangos forró olvadék vagy varrás
Az ultrahangos hőfúziót vagy ultrahangos varrást általában folyamatos varratok varrására használják, mint például védőruházat, redőnyök feldolgozása, vagy feldolgozott gomblyukak, gallérmerevítők, nyakkendők stb. gyártásához. Merítési hegesztési varrás.Ezt a folyamatot önálló varrógépekkel, illultrahangos hegesztőgéps.

Medical gauze rolls and pads

2, Forgóhengeres hegesztés, laminálás
Az ultrahangos henger használata textil vagy nem textil szintetikus szál nyersanyagok többrétegű széles hálószerkezetén ragasztási és laminálási folyamathoz, ez a folyamat a textilanyagok kettős rétege a ruhanyomó henger forgásában és egy sor ultrahangos hegesztőfej formák a hálószerkezet teljes szélességének elérése érdekében a hegesztéshez, lamináláshoz, így nem támaszkodnak szerves kémiai ragasztókra és egyéb segédanyagokra, előállíthatók és más kötési módszerrel feldolgozhatók. nyomtatott textíliák.Így például az általunk általánosan használt ágytakarók, matracok, eldobható orvosi kellékek stb. gyárthatók és dolgozhatók fel.

ultrasonic cutting

3,Ultrahangos vágás
Más feldolgozási módszerekkel összehasonlítva az ultrahangos vágás simábbá, simábbá teheti a szövettermékek széleit, és nem okoz fakulást, felfűzést és egyéb problémákat.Ugyanakkor az ultrahangos élvonalbeli tömítést végezhet, hatékonyan megakadályozva a textil vagy textilanyag offline állapotát.A varrott élek pedig elvékonyodnak, így elkerülhető a foltosodás.Az ultrahangos vágás alkalmazásai közé tartozik a gallér logók, szőnyegek, függönyök, sarkok levágása és ipari kötőfonal szalagok vágása.

További ultrahangos ismeretekért forduljon bizalommal a Lingke Ultrasonicshoz
A cég hivatalos honlapja:https://www.lingkesonic.com//, azért vagyunk itt, hogy teljes szívvel szolgáljunk!

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.