Mi a különbség az ultrahangos műanyaghegesztőgépek különböző frekvenciái között?

Az alacsony vagy nagyfrekvenciás ultrahangos műanyag hegesztőgépek a gép frekvenciájára vonatkoznak.A gyakori frekvenciák közé tartozik a 15 kHz, 20 kHz stb. Ezek a különböző hegesztési objektumok szerint kiválasztott különböző frekvenciák.Tehát mi a különbség a különböző frekvenciák között?

Példaként a Lingke ultrahangos hegesztőgépet tekintve különféle specifikációkkal rendelkezik a különböző hegesztési elemek szerint, például 15 kHz, 20 kHz, 30 kHz, 40 kHz stb.
A szélesebb körben használt az20 kHz-es ultrahangos műanyag hegesztőgép, amely a legtöbb olvadt hőre keményedő műanyag hegesztésére alkalmas.Ennek a frekvenciának azonban megvannak a maga hátrányai is, például ellenőrizhetetlen mechanikai rezgést okoz, amihez a berendezés tömegének növelése szükséges a rezgés csökkentése érdekében.

58731d1878cb7f39a9627b6c73a34c6

Alacsony frekvencián15 kHz, a hegesztőkürt alacsony rezgésfrekvenciát, hosszú sorozatú rezonanciát produkálhat, és a hegesztési érintkezési felület nagyobb lehet.Ezért a 15kHz előnye, hogy képes hegeszteni magasabb termékeket, illetve néhány lágyabb műanyagot, illetve olyan alkatrészeket is, amelyek elkerülik a hegesztőkürtöt.Egyes mérnöki munkák kiváló teljesítményű kompozit gyantái alig hegeszthetők 20 kHz-en, de a Lingke 15 kHz-es ultrahangfrekvenciája erősebben tud hegeszteni.

c7433858afcec4ff1fcbc95e044abca

A magas frekvenciák között30-40kHz-es ultrahangos hegesztő berendezés, a hegesztési felület legjobban 6,35 mm-re korlátozható, így a hegesztett termékek is csak kis és közepes méretű termékekre korlátozódnak.
A nagyfrekvenciás generátor átalakító és a hegesztőfej kisebb méretű, kisebb vibrációt okoz, biztonságosabbá teszi a nagy pontosságú alkatrészek hegesztését, csökkenti a ciklikus feszültséget, javítja a mechanikai energia és a hegesztési sebesség szabályozását, valamint csökkenti a hegesztési nyomást és terméket felület.A deformáció keletkezése.Az általános szegecshegesztés és ponthegesztés a nagyfrekvenciás ultrahangos műanyaghegesztő berendezések alkalmazási körébe tartozik.

L745 ES 左侧

A Lingke ultrasonics műanyag hegesztőgép gyártója 30 éves tapasztalattal rendelkezik az ultrahangos hegesztésben.Termékeinket széles körben alkalmazzák a legkülönbözőbb területeken: autóipari műanyag alkatrészek, orvosi berendezések, háztartási gépek, nem szőtt anyagok stb.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.