„Szőve” az „okosba”, a Lingke Ultrasonic Solutions azt akarja, hogy „lássa”!

A Lingke Ultrasonic, mint megbízható technológiai vállalat az ultrahang területén, folyamatos feltárása és innovációja révén a textilek területén, innovatív és hatékonyultrahangos vágógépek, az ultrahangos hegesztőgépek és egyéb berendezések maximalizálhatják a textilfeldolgozás minőségét és hatékonyságát, amelyek a különböző gyártók feldolgozási igényeire vonatkoznak.

Zöld feldolgozási technológia
Az ultrahangos hegesztés a csúcstechnológia termékeként környezetbarát technológiának számít, amely akár 75%-kal is csökkentheti az energiafogyasztást más hegesztési eljárásokhoz képest.Nincs szükség további ragasztó vagy egyéb vegyszerek hozzáadására, így nem keletkezik szennyeződés vagy hulladék a fogyóeszközök miatt.
Ezenkívül az ultrahangos hegesztés csak célzott energiát vezet be a csatlakozási területen, anélkül, hogy a hősugárzás miatt csökkenne a hatékonyság.

factory

Állandó vágási és hegesztési tömítési minőség
A textíliák feldolgozása során a tömeggyártási modell arra törekszik, hogy maximalizálja az összeszerelősor áteresztőképességét és folytonosságát, a hatékonyság, a precizitás és a következetesség a kulcsfontosságú szabályok, és a Lingke Ultrasonics kifejlesztette.ultrahangos berendezésamely mindezeket az előnyöket egy csomagban biztosítja.
A Lingke ultrahangos vágókkal és ultrahangos hegesztőkkel több réteg szövet perforálható és vágható, miközben a vágás túlmelegedés miatti torzulás nélkül lezárható, így tiszta és ropogós vágási felületet biztosít.

Többféle anyag összeszerelése
A fogyasztói korszerűsítés hátterében a szövetek a funkcionalizálás, a differenciálás és a feldolgozási technikák diverzifikációja irányába fejlődnek, a termékek hozzáadott értékének növelése érdekében.Lingkééultrahangos hegesztési technológiakülönböző anyagok feldolgozására használható, figyelembe véve a gyönyörű hegesztési varratok, a szép megjelenés és a jó minőség jellemzőit, segítve a gyártókat az összeszerelés bonyolultságának és költségének csökkentésében.

Welding of non-woven fabric

Személyre szabott dombornyomási folyamat
Az információs technológia rohamos fejlődésével és az esztétika diverzifikációjával a dombornyomást egyre inkább alkalmazzák a textiliparban.Az ultrahangos dombornyomásos eljárás során az anyagot ultrahangos rezgések melegítik és alakítják át, nagyon rövid időn belül megváltoztatják a felületet, könnyedén készítenek szöveget és grafikát, valamint egyedi vizuális effektusokat hoznak létre.

Az ultrahangos műanyaghegesztési technológia, mint a textilek feldolgozásának kiforrott technológiája, hatékonyan megkerülheti a hagyományos kézi munka lassú hatékonyságával és nagy jelentési veszteségeivel kapcsolatos problémákat.Az ultrahangos technológia területén szerzett több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Lingke Ultrasonics mintaelemzésen és -vizsgálaton keresztül segít a gyártóknak megtalálni a legjobb megoldásokat a változó piaci igények és kihívások kielégítésére.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.