Egy perc alatt megértse, mely műanyag termékek hegesztésére alkalmas az ultrahangos műanyag hegesztőgép

Az ultrahangos műanyaghegesztőgépeket egyre szélesebb körben használják műanyagok hegesztésére.A műanyag hegesztőgépeket számos műanyag termékben használják mindennapi életünkben, mint például az ivóvízhez használt műanyag poharak, a mobiltelefon-töltők töltőfejei és a műanyag játékok., autó ajtólapok és egyéb hegesztés, bármerre néz, előfordulhatnak ultrahangos műanyaghegesztési alkalmazások.

Az első azABSanyag, amely egy gyakori hőre lágyuló műanyag, amely fröccsönthető.Általában Lego játékok, poggyászok, háztartási gépek burkolatai, autóbelsők stb. készítésére használják. Felhasználási területe széles.Az ABS egy sztirol kopolimer, amely viszonylag könnyű, szívós, merev és jó hővezető képességgel rendelkezik.Nagyon alkalmasultrahangos hegesztés.

10

KövetkezőPS anyag, amely szintén viszonylag könnyű anyag, erős korrózióállósággal, kiváló elektromos szigeteléssel és jó kémiai stabilitással.Ultrahangos hegesztőgépekkel történő hegesztésre is alkalmas.Gyakori termékek, például dekorációk, írószerek, optikai műszerek és egyéb cikkek ultrahangos hegesztése.

PMMA (akril)Az anyag alacsonyabb olvadásponttal, nagyobb fényáteresztő képességgel, kisebb sűrűséggel, jó feldolgozási teljesítménnyel és jó stabilitással rendelkezik.Alkalmasabb ultrahangos hegesztésre.Átlátszó akril műanyag feldolgozásakor azonban ügyeljen arra, hogy a felület megkarcolódjon.Az akril műanyag pedig viszonylag törékeny, ezért az ultrahangos hegesztés nyomásideje nem lehet túl hosszú, különben repedéseket okoz.

Az ultrahangos műanyaghegesztő gépek alkalmazási területei a fenti műanyagok hegesztése mellett a nem szőtt anyagok hegesztését is magukban foglalják.A részletekért a termék anyagának megfelelően professzionális gyártóhoz fordulhat.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.