Ultrahangos hegesztés és intelligens gyártás: az első vállalat, amely feltárja a jövőbeli fejlesztési trendeket

Jelenleg a kínai feldolgozóipar fejlődése elérte a szűk keresztmetszet időszakát.A hagyományos alacsony költségű, munkaigényes gyártási módszerek már nem tudják kielégíteni a piaci igényeket.A "Kínában készült 2025” terv új ötleteket és irányokat ad.

Az intelligens gyártás egy komplex rendszertervezés, amely magában foglalja a folyamatfolyamatok digitalizálását, a berendezések automatizálását, a termelés intelligensítését és az ellátási láncok hálózatba szervezését.LINGKE ULTRASONICS CO., LTD.(Lingke Ultrasonic) a digitalizáció, a hálózatépítés és az intelligencia fejlesztésére összpontosít.műanyag hegesztésaz ipar, az új üzleti formátumok, új modellek és új mozgási energia fejlesztése és növekedése, valamint a műanyagipar átfogó erejének jelentős növelése.Folytatja az innovációt és fejlesztést, intelligens átalakítást, digitális átalakítást és korszerűsítést hajt végre, és olyan kiváló minőségű géptermékeket biztosít, amelyekre az ügyfeleknek, az iparnak és a társadalomnak szüksége van.

A digitalizáció az intelligens gyártás alapja.A jelentések szerint a Lingke Ultrasonic ragaszkodik az intelligens gyártás fő irányához, a digitális kijelzők frissítéséhez és konfigurációjához, és képes a hegesztési adatokat kellő időben exportálni az alapvető berendezések versenyképességének és a kulcsfontosságú folyamatok digitalizálási szintjének javítása érdekében.A Lingke ultrahangos termékek segítségével a termelési adatok gyűjthetők, elemezhetők és kezelhetők a gyártási folyamat során.

Az automatizálás az intelligens gyártás magja.Ultrahangos hegesztő berendezésegy hegesztési technológia, amelyet automatizált gyártósorokon használnak.A Lingke Ultrasonic új szervo ultrahangos hegesztési sorozata saját fejlesztésű szervovezérlő nyomású ultrahangos hegesztési technológiát alkalmaz, és csatlakoztatható MES-rendszerekhez és a dolgok internetéhez a termékminőség és a gyártás javítása érdekében.A hatékonyság javítása mellett személyre szabott gyártást is megvalósíthat, javíthatja a gyártási folyamat rugalmasságát, és segítheti a vállalatokat a termelési költségek csökkentésében.

Az intelligencia az intelligens gyártás célja.A Lingke Ultrasonic nem korlátozódik a regionális ipari piacra, hanem a világ vezető intelligens gyártási szintjével szembeni viszonyítási alap.Ultrahangos műanyaghegesztési szolgáltatásokat nyújt különböző iparágak és területek számára.Berendezéseit Németországba, Japánba, Svájcba, az Egyesült Államokba stb. exportálják. Építsen világszínvonalú intelligens ultrahangos műanyaghegesztési bemutató gyárat (műhelyt), gyorsítsa fel az iparág vezető referenciaértékének kialakulását, és vezesse a kínai ultrahangos műanyaghegesztés fejlesztését. technológia.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.