Ez a cikk megtanítja az „ultrahangos műanyaghegesztőgép” formakalibrálásának lépéseit.

Amikor az ultrahangos műanyag hegesztőgép működik, el kell végezni a szerszámbeállítást, a forma kalibrálását és egyéb munkákat.Tehát hogyan kell elvégezni a forma kalibrálását?Lássuk, hogyan csináljuk legközelebb!

A gép maximális teljesítményének elérése érdekében a felső hegesztési típus és a munkadarab távolságát lehetőség szerint csökkenteni kell, de meg kell tartani a munkadarab elhelyezéséhez és eltávolításához szükséges magasságot.Az emelőasztal maximális lökethossza 75 mm.A beállítás előtt győződjön meg arról, hogy a felső hegesztési típus maximális lökettel rendelkezik, és ne érintse meg a munkadarabot.

L3000 ES主图4

a) Állítsa a gépet kézi üzemmódba, állítsa be a nyomásgombot úgy, hogy a nyomásmérő körülbelül 0,2 Mpa-nál álljon meg (a minimális nyomás, amely a hegesztőkürt felemelkedését okozza)
b) Helyezze be az alsóthegesztő formaa munkafelületre, majd helyezze a munkadarabot az alsó hegesztőformába.

c) Lazítsa meg a géptest reteszelő fogantyúját, forgassa el az emelő kézikereket úgy, hogy a felső hegesztőforma és a munkadarab közötti távolság 75 mm-nél nagyobb legyen, majd húzza meg a rögzítő fogantyút.
d) Nyomja meg mindkét kezével a két indítógombot a felső hegesztőforma leengedéséhez.
e) Lazítsa meg a négy hegesztőfej-rögzítő csavart, forgassa el a felső hegesztőformát, hogy illeszkedjen a munkadarabhoz, majd húzza meg a négyhegesztőkürtrögzítő csavarok.

welding horn mold

f) Lazítsa meg a határolócsavart, és forgassa el a határolócsavart (M12x1) úgy, hogy az hozzáérjen az emelőfelülethez.Nyomja meg a vészemelő gombot a felső hegesztőforma felemeléséhez, majd forgassa el a határoló csavart körülbelül 7 mm-rel.
g) Nyomja meg két kézzel a két indítógombot a felső hegesztési típus leengedéséhez.Lazítsa meg a géptest rögzítő fogantyúját, fordítsa el az emelő fogantyút a felső hegesztőforma fokozatos leengedéséhez, és egyidejűleg mozgassa az alsó hegesztőformát, hogy a munkafelület és a felső hegesztőforma közötti érintkezési felület egyenletes legyen, és rögzítse a géptestet. záró fogantyú.

h) Nyomja meg a vészemelés gombot a hegesztőkürt felemeléséhez, forgassa el a rögzítőcsavart, és engedje le körülbelül 2 mm-rel.A munkadarab meghatározott méretének áthaladása után távolítsa el az üzemidő-korlát rögzítőcsavarját az emelőből.Ha azonban nincs munkadarab ahegesztő forma, a rögzítőcsavar blokkolja a felső és az alsó hegesztőforma közötti érintkezést, ezáltal védi a munkadarabot a sérülésektől.
i) A csavaros nyomólemez segítségével rögzítse az alsó hegesztőformát a munkapadon

ultrasonic composite horn

ultrahangos kompozit kürt

j) A fenti műveletek lektorálási sorrend.
A forma pontosabb kalibrálása: A hegesztés tesztelésekor ellenőrzés közben állítsa be.Használjon transzferpapírt a munkadarab és a felső hegesztés között.A felső hegesztőforma lenyomása után figyelje meg a fehér papíron látható bemélyedést, és határozza meg a bemélyedés mélységét., vékony tömítésekkel állítsa be a hegesztőforma alját, hogy egyenletesen nyomja meg a munkadarab hegesztési felületét.
k) Csavarokkal állítsa be síkban a modell hegesztőkürtjének irányát és szintjét.

További ultrahangos ismeretekért forduljon bizalommal a Lingke Ultrasonicshoz
A cég hivatalos honlapja:https://www.lingkesonic.com//, azért vagyunk itt, hogy teljes szívvel szolgáljunk!

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.