A szervo ultrahangos hegesztőgép preferált választása – Lingke Ultrasonics

A Servo ultrahangos hegesztőgép egy modern automatizált hegesztő berendezés.A hagyományos hengeres típusú ultrahangos hegesztőgépekkel összehasonlítva a Lingke szervo ultrahangos hegesztőgépek hatékonyan elkerülhetik a külső tényezők által okozott hegesztési hatásokat, például az instabil légnyomás miatti hegesztési minőségbeli különbségeket.

Lingke szervo ultrahangos hegesztőszervomotor-vezérlést használ, ami nagyobb előnyökkel jár néhány kicsi és precíz termék esetében.A hegesztési eredmény megegyezik a hegesztési beállításokkal, és a hegesztési követelmények nagyon pontosan teljesíthetők.
Az ipari gyártás fejlődésével a Lingke szervo ultrahangos hegesztőgépeket széles körben használják a különböző iparágakban.A jövőben az ultrahangos hegesztőgépek alkalmazási területei tovább bővülnek, így egyre több termék gyártható nagy hatékonysággal, megbízhatósággal és stabilitással.

L3000 Servo ultrasonic plastic welder

Alkalmazási köreLingke szervo ultrahangos hegesztőgép
Autóipar: A Lingke szervo ultrahangos hegesztőgépeket széles körben használják az autóiparban fényszórók, hátsó lámpák, légzsákok, első sárvédők, lökhárítók, karosszériák, ajtók és egyéb alkatrészek hegesztésére.

Elektronikai ipar: A Lingke szervo ultrahangos hegesztőgépet széles körben használják az elektronikai iparban U-lemezek, távirányító tollak, útválasztók, tápegységek, mobiltelefon-tartozékok, képalkotó berendezések, hangszórótok és egyéb termékek hegesztésére.

Nyomtatási fogyóeszközök: A Lingke szervo ultrahangos hegesztőgépet széles körben használják olyan nyomtatási fogyóeszközökben, mint például műanyag héjak, tintapatronok, tintapatronok, festékkazetták, szalagok, nyomtatók stb. Az ultrahangos hegesztőgépek hatékony és precíz hegesztést érhetnek el, javítják a termelés hatékonyságát és csökkentik a költségeket.

Medical product

Orvosi ipar: A Lingke szervo ultrahangos hegesztőgépeket széles körben használják az orvosi iparban orvosi eszközökhöz, orvosi csomagolásokhoz, sebészeti köpenyekhez, kultúrpalackokhoz, lélegeztetőgépekhez stb. Az orvosi termékek magas higiéniai követelményei miatt az ultrahangos hegesztőgépek por- és szennyeződésmentességet biztosítanak - ingyenes hegesztés a termék tisztaságának biztosítása érdekében.

Lingke Ultrasonicsaz első hazai vállalat, amely elsajátítja a szervo-vezérelt nyomású ultrahangos hegesztési technológiát, és erős műszaki erővel rendelkezik.A Lingke Ultrasonics az ultrahangos berendezések szakértője, 30 éves tapasztalattal ebben az iparágban.Professzionális műszaki csapata sok éves tapasztalattal rendelkezik a K+F, a tervezés és a karbantartás terén.Ha a szervo ultrahangos hegesztéssel kapcsolatos problémákat tapasztal, készséggel állunk rendelkezésére online konzultációra.Válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon.

 

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.