Először mutatjuk be a Lingke szervo ultrahangos hegesztőgép teljesítményét

A tudomány és a technológia szintjének folyamatos fejlődésével Kína számos elsőséget ért el.A hazai gyártású C919-es repülőgép május végi hivatalos üzembe helyezését követően újabb jelentős esemény történta hajóépítési területjúnius elején Kína első nagyszabású hazai gyártású tengerjáró hajóját hivatalosan kikötötték, és a következő hónapban próbaútra indul a tengeren.

Kínáécsúcskategóriás intelligens gyártásA hazai gyártású nagy kirándulóhajók és a hazai gyártású nagyrepülőgépek által képviselt cég a kapcsolódó ipari láncok fejlődését is elősegítette, miközben igyekszik bemutatni gyártási képességeit, műszaki erejét, szolgáltatási színvonalát és csatornaelőnyeit a nemzetközi piacon.

A csúcsminőségű intelligens feldolgozóipar három kulcstechnológiájának egyikeként a hegesztési technológia és a hegesztőberendezések is folyamatosan korszerűsödnek és korszerűsödnek az ipar fejlődése nyomán, és kialakul egy magán ultrahangos hegesztőberendezés-gyártó csoport.
A közelmúltban a Zhuhai Automation Technology Co., Ltd. (a továbbiakban:Lingke Ultrahangos) folyamatosan áttörte az ultrahangos technológia szűk keresztmetszetét a folyamatos kutatás-fejlesztési felhalmozás révén, és önállóan fejlesztett és tervezett szervo ultrahangos hegesztőgépek új sorozatát bocsátotta ki, ezzel megtörve a külföldi országok monopolhelyzetét ebben a technológiában.

A Lingke munkatársai szerint ezek az újonnan piacra dobott szervo ultrahangos sorozatú modellek mindegyike aintelligens szervo ultrahangos vezérlőrendszera Lingke által önállóan kifejlesztett, és együttműködik a nagy pontosságú szervomotoros hajtással a teljes zárt hurkú vezérlés érdekében, ami javíthatja a hegesztési folyamat megismételhetőségét és pontosságát.Nagy megbízhatóság, akár 0,005 mm-es hegesztési pontosság, az embereket nagyon érdemes várni.

„Ez a modell új Xn üzemmóddal rendelkezik, amely kiválóan alkalmas különféle termékek hegesztésére az összeszerelősorunkon.Csak állítsa be az adatokat, kövesse nyomon a teljes folyamatot, és értékelje és feldolgozza a hegesztési termékek minőségét.Nagyon könnyen használható!”A Ling Branch ügyfelei elmondják nekünk.

Kína erőteljesen fejleszti a csúcskategóriás gyártást.Legyen szó nemzeti nehézfegyverről vagy kulcsfontosságú technológiai áttörésről egy kissé szűkebb területen, büszkének lehetünk rá.„A jövőben is ragaszkodni fogunk az innovatív kutatáshoz és fejlesztéshez, hogy elősegítsük a fejlesztéstultrahangos hegesztési technológiaKínában."– mondta a Lingke Ultrasonic illetékes felelőse.

 

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.