A legjobb csatlakozási technológia akkumulátorokhoz – Lingke ultrahangos hegesztés

Manapság az akkumulátortermékekkel szemben támasztott követelmények egyre változatosabbak és összetettebbek.A precíziós szilárdság és a minimális részecskeösszetétel mellett a folyamat validálása és a nyomon követhetőség is fontos minőségi kritérium.A Lingke ultrahangos hegesztése kétségtelenül a legjobb csatlakozási technológia ebben a trendben.

 

Zsákos elemek és puha tokok

Az ultrahangos hegesztés alternatívát kínálhőzárásrugalmas LIB soft shellből.Az akkumulátor károsodásának kockázata minimálisra csökkenthető a ciklusidők lerövidítésével és hideg ultrahangos hegesztőszerszámok használatával a hőtömítések helyett.

Akkumulátorkezelés

A nagy teljesítményű energiatároló rendszerek fejlesztése kibővítette az innovatív és robusztus akkumulátorrendszerek iránti piaci keresletet.Ehhez a legmodernebb gyűjtősínekre van szükség, amelyek hatalmas teljesítmény átvitelére képesek.Az ultrahangos hegesztés hatékony gyártási folyamat.A Lingke Ultrasonic kiváló minőségű hegesztési varratokat tud készíteni egy másodperces ciklusidőben kiváló minőségű, nagy teljesítményű szerszámokkal és generátorokkal (12 kW-ig). Az ilyen csatlakozások kiváló áramátviteli képességekkel, minimális érintkezési ellenállással és kiváló szilárdsággal rendelkeznek.

Az alumínium és a réz összekapcsolása gyakran nehézséget okoz a hegesztési folyamat automatizálásában.Ultrahangos fémhegesztéskiváló megoldás e két anyag tartós összekapcsolására.

A Lingke Ultrasonic a technológiailag fejlett termékek mellett magas színvonalú és mélyreható alkalmazási szolgáltatásokat is nyújt, valamint hegesztési munkákat is vállal, különös tekintettel a minőségi és gazdaságossági szempontokra.Ügyfeleink számára tanácsadóként és alkalmazási problémamegoldóként tevékenykedünk a színesfémek ultrahangos csatlakozásánál.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.