Az „ultrahangos műanyaghegesztés” előnyei hozzájárulnak a termékgyártás hatékonyságának javításához

Az ultrahangos hegesztés egy olyan hegesztési eljárás, amelyben két hőre lágyuló műanyag darabot olvadnak össze a felületi molekulák között ultrahangos rezgés hatására keletkező súrlódás és hő hatására.
Az ultrahangos hegesztés nagyon gyors hegesztés közben.A hegesztés egy másodpercen belül sikeres lehet.Nem csak időt takarít meg,ultrahangos hegesztésa következő előnyökkel is rendelkezik:

Az ultrahangos műanyag hegesztőgép berendezés könnyen telepíthető és működtethető.Csak elektromos árammal és gázzal kell összekötni a feldolgozás és a termelés megkezdéséhez.A kezelőknek nincs szükségük speciális képzésre, csak a gombot kell megnyomniuk az alkatrészek felvételéhez és elhelyezéséhez.)

A hegesztés minősége magas.Ultrahangos hegesztéssel zökkenőmentes hegesztés érhető el, a víz- és légtömörség pedig garantált.És nem lesz füst, nem lesz szag a műanyag alkatrészek feldolgozása során, és nem szennyezi a munkakörnyezetet.)

welding horn mold

Magas védelem.Az ultrahangos műanyag hegesztőgép két gombbal vezérelhető, ezzel biztosítva az üzembiztonságot.Speciális körülmények között lábkapcsolót is fel lehet szerelni.

A termék konzisztenciája magas.A berendezést henger vezérli.Az összes hegesztési paraméter beállítása után a hegesztett termékek nagy konzisztenciával és alacsony selejt arányúak lesznek.

Az ultrahangos hegesztés rendkívül sokoldalú.A különböző termékekhez csak speciális ultrahangos formákat kell testre szabni a berendezések kihasználtságának javítása érdekében.

Az ultrahangos hegesztés könnyen automatizálható. Ultrahangos hegesztő berendezéskimeneti és bemeneti jelekkel rendelkezik, és csak az automatizálási berendezéshez kell csatlakoztatni, így könnyen megvalósítható a berendezés automatizálása.

L4000 ES

Az ultrahangos hegesztést széles körben használják, de magas követelményeket támasztanak a hegesztőanyagok alakjával szemben.A Lingke Ultrasonic testreszabott ultrahangos hegesztési szolgáltatást nyújthat a vállalkozásoknak, speciális műszaki támogatást nyújthat az ügyfelek igényei szerint, és megoldhatja az olyan problémákat, mint a hegesztési anyagok összetett formája okozta hegesztési nehézségek.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.