Ultrahangos műanyaghegesztés alkalmazása a távközlési berendezésiparban

Bell 1875-ben találta fel a telefont. A rádió pedig 1920-ban jelent meg. Az emberek hosszú ideje dolgoznak a kommunikáció megkönnyítésén, valamint a régiók és tartományok közötti kommunikáció erősítésén.A fontosságáttávközlési berendezésekis fokozatosan növekszik.

Fehér USB-dugó a technológiai kék színnel megvilágított fém laptop oldalán

Az 5G korszak megjelenésével.A távközlési berendezések magasabb követelményeket támasztanak a pontosság, a stabilitás, a tartósság és az esztétika tekintetében.A fenntartható fejlődés koncepciója azt is elősegíti, hogy a távközlési berendezések feldolgozása és gyártása még tisztább, környezetbarátabb és újrahasznosítható legyen.

Ultrahangos hegesztésfontos szerepet játszik a távközlési berendezések feldolgozásában és gyártásában.Az ultrahangos hegesztési eljárás nem csak a távközlési berendezések gyártása és feldolgozása során képes megfelelni a nagy pontosságú és stabil teljesítmény hegesztési követelményeinek.De biztosítson stabilabb ultrahangos beágyazást is az anya beágyazásához, amelyet szorosabban kell hegeszteni.

izolálja a fehér power bankot a mobil eszközök töltéséhez

Az ultrahangos hegesztés fontos szerepet játszik a távközlési berendezések iparának feldolgozásában és gyártásában.A Lingke Ultrasonic elkötelezett a nagy teljesítményű ultrahangos műanyaghegesztő berendezések kutatás-fejlesztése és gyártása mellett.A professzionális dokkológyártók pedig ultrahangos hegesztési szolgáltatásokat nyújtanak.

A tényleges hegesztési hatásnak és a folyamatosan korszerűsített hegesztési igényeknek megfelelően.Továbbra is fejlesztjük és végzünk mobiltelefontokok, mobiltelefon-töltők, hálózati adapterek és egyéb kommunikációs berendezések és a kapcsolódó tartozékok nagy pontosságú, nagy szilárdságú kimeneti hegesztését!

Az ultrahangos hegesztés elve

Fémdarabok behelyezése

Egy fémdarabot, például menetes betétet vagy csavart be kell ágyazni egy műanyag alkatrész meglévő furatába.A fémdarabot az oszcilláló kürt érintkezik, ami súrlódást hoz létre a két rész között, megolvasztva a műanyagot.A gépi nyomás kiszorítja a most megnyúlt anyagot a fémrész felületén lévő szerkezetbe.Miután az elmozdított anyag megszilárdult, a behelyezett darab szorosan rögzítve marad, és ellenáll a feszítő és torziós erőknek.

Ultrahangos hegesztésegy csúcstechnológia, amely minden melegen olvadó műanyag termékre alkalmazható.Nincs szükség oldószerre, ragasztóra vagy egyéb segédanyagra.A termelékenység javítása, az alacsony költségek, a termékminőség és a gyártásbiztonság javítása.

Ultrahangos hegesztés.Átalakítja ahálózati AC(190-240V, 50/60Hz) a tápdobozon keresztül nagyfrekvenciás nagyfeszültségű jelekké, majd a jeleket az átalakító rendszeren keresztül nagyfrekvenciás mechanikai rezgésekké alakítja, és hozzáadja a műanyag termékekhez.A műanyag termék két része között nagy sebességű súrlódás lép fel, és a hőmérséklet emelkedik.Amikor a hőmérséklet eléri magának a terméknek az olvadáspontját, a termék kötése gyorsan megolvad.A terméket pedig bizonyos nyomás alatt lehűtik és formázzák, hogy tökéletes hegesztést érjenek el.

 

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.