Az ultrahangos hegesztőgép karbantartási tartalma

Kínai székhelyű és a világgal szembenéző ultrahangos hegesztő márkaként – a Lingke Ultrasonics – ultrahangos hegesztőgépeit széles körben használják a három fő műanyagiparban,nem szőtt szövetekéscsomagolás, és számos kiváló minőségű ultrahangos műanyaghegesztő berendezést és alkalmazási megoldást biztosított.

Tudjuk, hogy egy gép karbantartásának elmulasztása azt jelenti, hogy feladja a termelési értékét.Egyes gépek meghibásodását az emberek nem megfelelő használat és karbantartás okozzák.Ezért a helyes és szakszerű karbantartási módszerek szigorú betartása hatékonyan meghosszabbíthatja a gép élettartamát és biztosítja a kezelők biztonságát.Tehát hogyan kell elvégezni a napi karbantartástultrahangos hegesztőgépek?

High power welding machine

Az ultrahangos hegesztőgép fő karbantartási tartalma
1. Olajozza be a vízszintes csavarokat
A vízszintes csavarokat rendszeresen ellenőrizni kell, hogy meg vannak-e kenve, hogy biztosítsák a gép normál működését.
2. Karima karbantartása
Ellenőrizze, hogy a karima reteszelve van-e.Ha laza, az nemcsak a hegesztési hatást befolyásolja, hanem lerövidíti a hegesztőgép élettartamát is.
3. Hagyja el a nyomólap-rögzítő szerkezet helyzetét
Amikor a lemezt megnyomja a fúró rögzítéséhez, két centiméter távolságot kell hagyni a nyomólap között, és tilos eltávolítani a nyomólap felső vagy alsó formáját, ellenkező esetben a fúró zúzódásos sérülését okozza.

plastic welding machine

4. A nyomólemez furatai karbantartást igényelnek.
Az alsó lemez csavarfuratait kenőolajjal kell befújni, hogy megakadályozzuk a benne lévő rügyek rozsdásodását.
5. Fecskefarkú horony olajozása és karbantartása
Ha a fecskefarkú hornyos részt hosszabb ideig nem kenjük, száraz súrlódás lép fel, ami lehetetlenné teszi a forma és a törzs magasságának zökkenőmentes beállítását.
6. Hegesztő kürtkarbantartás
A hegesztőkürt csavaros részét is kenni kell a simaság megőrzése érdekében, hogy sima maradhasson a reteszelés és a szétszerelés során.

A berendezés karbantartása a gép élettartamának meghosszabbításának a lényege.A rutinszerű karbantartással teljes mértékben megragadhatjuk a berendezések műszaki állapotában és elhasználódásában bekövetkezett változásokat, és az ellenőrzési megállapítások alapján azonnal kiküszöbölhetjük a berendezések veszélyeit, hogy csökkentsük a gépjavítási költségeket.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.