A Lingke ultrahangos hegesztése biztosítja az orvosi eszközök alkatrészeinek működőképességét

Az orvosi szektorban az alkatrészekkel szemben támasztott minőségi és biztonsági követelmények nagyon magasak: A tömítettség, szilárdság és minimális részecskeképződés mellett a folyamat validálása és a folyamatstabilitás is fontos tényező a gyártási folyamatban.Lingke ultrahangos hegesztéskiváló folyamatfigyelést és nyomon követhetőséget, valamint adatgyűjtést tud biztosítani.

 

Félig áteresztő membránok, adapterek és csatlakozók

A félig áteresztő membránok vagy vékony filmek hegesztésének vagy beágyazásának hatalmas kihívásával szemben az ultrahangos hegesztés nyugodtan megbirkózik vele.Ezenkívül a technológia korlátlan funkcionalitást, hegesztési tömítettséget és részecsketisztaságot, valamint nagy teljesítményt biztosít.

 

Sebészeti eszközökés Funkcionális komponensek

Az elektromos alkatrészek burkolata védi az érzékeny belső alkatrészek működőképességét.Az ultrahangos hegesztés különösen az összetett alkatrészgeometriákhoz, mint például a sebészeti eszközök sínekjéhez kínál megoldást méretpontossággal és stabilitással.

Folyadéktartályok és szűrők

Az ultrahanggal szoros és zökkenőmentes hegesztés érhető el.Az eljárás teljes mértékben megfelel minden előfeltételnek, például a vér- és dialízisszűrőkhöz szükségesnek.Orvosi termékek– A termék megfelelő működése szorosan összefügg a beteg életével.

Sebkötöző és kötszer anyagok

Különböző sebkötöző anyagok laminálása vagy perforálása, hogy azok légáteresztőek, sterilek és puhák maradjanak – mindez ultrahangos technológiával lehetséges.Az alacsony energiabevitelnek köszönhetően az ultrahangos hegesztésnek nincs negatív hatása a nedvszívó képességre és a tapintásra.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.