Lingke ultrahangos technológia élelmiszerek vágásához és csomagolásához

Az ultrahangos eljárás jól megfelel az élelmiszeripar szigorú higiéniai követelményeinek.Az élelmiszeriparban a Lingke ultrahangos technológiát főként darabolásra és csomagolásra használják.

cutting cake

Élelmiszer Vágás

Az ultrahangos élelmiszer-vágási és -feldolgozási folyamatok teljesen új módot kínálnak különféle élelmiszertermékek vágására, szeletelésére, átvitelére, összehangolására vagy szállítására, ésszerűsítik a termelést, minimalizálják a termékpazarlást és csökkentik a karbantartási költségeket.
A puha élelmiszerek, például hús, kenyér, szendvicsek, sütemények, sütemények stb. ipari vágásakor magas követelményeket támasztanak a vágási technológiával és a késekkel szemben: a vágási felületnek tiszta megjelenésűnek kell lennie, a vágási tárgy nem deformálódhat és nem tapadhat meg a lehető legkevesebbet.
Vágása Lingke ultrahangos technológiával nagymértékben csökkentheti a vágótárgy és a szerszám közötti súrlódásthegesztőkürt, elkerülve a tapadást és deformációt a vágási folyamat során.Rendkívül tiszta vágási eredmények érhetők el még magas üzemi ciklusszám mellett is.

food packaging

Élelmiszer csomagolás

Az ultrahanghullámok áthatolhatnak olyan maradványokon, mint a folyadékcseppek, kis mennyiségű por vagy rostos anyag, amelyek jelen lehetnek a tömítési területen.Az eljárás nem igényel ragasztót és/vagy oldószert.
Ultrahangos csomagolástömítések akkor jönnek létre, amikor a nagyfrekvenciás (ultrahangos) mechanikai energiát két vagy több réteg hőre lágyuló anyagra visszük át.Erős, megbízható molekuláris kötéseket hoz létre a rétegek között.Szinte minden hőre lágyuló tömítőréteggel vagy bevonattal ellátott csomagolóanyag és laminátum alkalmas arraultrahangos tömítés (hegesztés)folyamat.
Lingke ultrahangos technológiával légmentesen záródó és lehúzható tömítés egyaránt megvalósítható, például előregyártott állózsákok, élzáró zacskók, tubuszacskós fóliacsomagolások, italcsomagolások, fúvókák, csészék, tálak stb. fóliás lezárása, tömlőszalagok Utána a csomag lezárása, címkék rögzítése stb.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.