Sikeresen lezárult a Lingke Ultrasonics SPS Guangzhou Intelligens Gyártási Kiállítás!

2024. március 6-án sikeresen zárult a háromnapos SPS Guangzhou Intelligens Gyártási Kiállítás (Guangzhou Nemzetközi Intelligens Gyártási Technológiai és Berendezési Kiállítás) a Guangzhou-i Kínai Import és Export Vásár B területén.

SPS exhibition

A kiállítás hatalmas léptékű, több mint 500 jól ismert márka és vállalat gyűlt össze itthon és külföldön, hogy közösen bemutassák a résztvevőknek a globális ipari automatizálás területén a legújabb termékeket, csúcstechnológiákat és megoldásokat.

Nyerd meg a piacot minőséggel, és teremtsd meg a jövőt a technológiával.Mint egy high-end márkaultrahangos műanyaghegesztés, Lingke Ultrasonic már három egymást követő napon látható.Végtelen számú vásárló érkezett a standhoz, hogy tapasztalatot szerezzen és kommunikáljon, így a kiállítás középpontjában ez áll.

SPS exhibition (2)

Az ultrahangos hegesztőberendezések piacán vezető vállalatként a Lingke Ultrasonic ragaszkodik az ultrahangos műanyaghegesztő technológia fejlesztésének vezető küldetéséhez Kínában, és mindig elkötelezett amellett, hogy ügyfeleit nagy hatékonyságú, nagy teljesítményű és nagy biztonságú ultrahangos hegesztőberendezésekkel, valamint alkalmazási megoldások.

Ezen a kiállításon a Lingke Ultrasonic bemutatta a K3000 Servo, a K745 Servo,L3000 szervoés egyéb terméksorozatok.A kiállítások csúcsminőségű megjelenése és erőteljes teljesítménye nagyszámú látogatót vonzott, hogy megálljanak és kommunikáljanak.Az értékesítési mérnökök szisztematikus magyarázata a berendezés szerkezetéről, a gyártási folyamatról, a termékjellemzőkről, az alkalmazási forgatókönyvekről stb., valamint a Lingke ultrahangos hegesztőgép működési bemutatókhoz való használata révén a kiállításokat a látogatók nagy elismerésben és dicséretben részesítették.A kiállítók nagy része remekül elbeszélgetett az értékesítő mérnökökkel, és a későbbi cserék során együttműködési szándékra jutott.

SPS exhibition (3)

A kiállítás helyszínén Zhan Denghong úrral, a Lingke ultrahangos alkalmazásának igazgatójával interjút készített a Guangdong rádió- és televízióállomás.Az interjú során bemutatta:
A kiállításon bemutatott Lingke Ultrasonic Linggao és Lingke szervo ultrahangos modelljeit széles körben használták az autógyártásban,orvosi felszerelés, elektronikai berendezések gyártása és más területeken.Ezen túlmenően a Lingke Ultrasonic előremutató alkalmazási megoldásokat tud nyújtani a különböző igények és folyamatjellemzők alapján, hogy nagyobb értéket teremtsen az ügyfelek számára.

A háromnapos SPS Guangzhou Intelligens Gyártási Kiállítás sikeresen zárult, és a Lingke Ultrasonic csodálatos története folytatódik.

A 30 éves tapasztalattal a Lingke Ultrasonic nem felejti el eredeti szándékát és halad előre.Ez az SPS Guangzhou Intelligens Gyártási Kiállításra tett kirándulás nemcsak a Lingke Ultrasonic márkakiállítása, hanem ami még fontosabb, hogy érzékelje a piaci változásokat, pontosan összpontosítson az ügyfelek igényeire, és több innovációt és kiváló minőségű termékeket hozzon az ultrahangos műanyaghegesztő iparba. ..

Minden vásárlónknak köszönjük visszajelzését és támogatását, és várjuk, hogy találkozzunk a következő eseményen!

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.