A Lingke Ultrasonics segíti a szaniteripari termékek fejlesztését

A mindennapi életben az egészségügyi termékek gyorsan forgó fogyasztási cikkek.Széles felhasználási körüknek és a fogyasztók kényelmes és higiénikus életmódjának biztosítására való képességüknek köszönhetően kötelező fogyasztási tulajdonságokkal rendelkeznek.Ez egyben azt is jelenti, hogy a szaniterek kényelme, bőrbarátsága, szárazsága és egyéb jellemzői a fogyasztói vásárlást alkotó tényezők.

Az ultrahangos hegesztési ipar vezető vállalataként a Lingke Ultrasonic számos egészségügyi terméket kínálhat az egészségügyi termékek gyártóinak.személyre szabott szakemberszolgáltatások és berendezések támogatása.Az innovatív és hatékony hegesztési eljárások segíthetik a gyártókat a megtérülés maximalizálásában.

sanitary products

Csökkentse az anyagfelhasználást
Csökkentse a költségeket és növelje a termelést
Ultrahangos hegesztéshatékony, tiszta, környezetbarát és szennyeződésmentes összeszerelési technológia.Más hagyományos hegesztési eljárásokkal összehasonlítva nincs szükség további ragasztók vagy egyéb fogyóeszközök használatára.A rugalmas rugalmas szalagokat a Lingke ultrahangos műanyaghegesztőgépen keresztül folyamatosan varrják a termékbe, hogy a hegesztési hatást préselés vagy oldalsó szivárgás nélkül érjék el.Ugyanakkor, mivel nem használnak ragasztót, csökken az anyagfelhasználás és a kapcsolódó folyamatproblémák, ami hatékonyan javíthatja a termék gyártási hatékonyságát és csökkentheti a gyártási költségeket.

plastic welder L3000 ServoⅡ

Precíziós kivitelezés
A gazdasági hatékonyság javítása
Az egészségügyi termékek előállítása és feldolgozása során folyamatos gyártástechnológiára van szükség, a hatékonyság és a pontosság fontos alapelv.Az összeszerelés hatékonysága, a termék minősége, a kopás mértéke, a gazdaságosság stb. mind elsődleges szempont.Ezeket a tényezőket azonban nehéz kielégíteni hagyományos eljárásokkal.Aultrahangos hegesztő berendezésáltal kifejlesztett Lingke Ultrasonic képes kielégíteni a gyártók többféle gyártási igényeit.
· Különféle hegesztési receptek tárolása, időt takaríthat meg a paraméterek beállításánál és javítja az összeszerelés hatékonyságát.
·Támogatja a MES-rendszert a selejt arányának csökkentése érdekében a minőségi mutatók valós idejű ellenőrzésével.
·Támogatja a hiba öndiagnózisát, amely képes ellenőrizni a törzs különböző kapcsolófunkcióit.Hiba esetén időben riasztási üzenet küldhető a berendezés meghibásodásából eredő gazdasági veszteségek csökkentése érdekében.

plastic welding series

Személyre szabott testreszabás
A fogyasztás új korszakának vezetése
A lakosok jövedelmének és higiéniai tudatosságának növekedésével az emberek ráébrednek, hogy az emberi test különbözőségei miatt eltérő tapasztalataik és érzéseik vannak ugyanazzal a higiéniai termékkel kapcsolatban.A Lingke Ultrasonic segíthet a gyártóknak gyorsan reagálni a piaci igényekre, versenyezni a megkülönböztetéssel, és iparági modellré válni.
·Alakítás: Lingke ultrahangos hegesztési eljárást használnak az energia célzott bevitelére a hegesztési pontokba a termék lágyságának és kényelmének biztosítása érdekében.
·Vágás: A Lingke ultrahangos hegesztőberendezés segítségével többrétegű szövetek lyukaszthatók és vághatók, miközben a vágások túlmelegedés miatti deformáció nélkül lezárhatók, így tiszta és frissítő vágási felületet biztosítanak.
·Lenyomatozás/laminálás: A Lingke ultrahangos hegesztőgépe az igényeknek megfelelően beállíthatja a különböző élsávszélességeket, így könnyen elvégezhető a precíz élszalagozás.

Az egészségügyi termékeket gyártó cégek megbízható partnereként a Lingke Ultrasonic elkötelezett amellett, hogy fejlett hegesztőberendezéseket és megoldásokat használjon a gyártók hegesztési problémáinak leküzdésére, hatékony és precíz gyártási igényeik kielégítésére, és végső soron a befektetés elvárt megtérülésének elérésére.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.