A Lingke Ultrasonic segíti a helyi speciális élelmiszerek iparosítását

Az utazási őrület hullámával a különféle helyi finomságokat is a nagyközönség elé tárják, amelyek az utazásra vonzzák az embereket.A turisták szemében az étel jó ízt és jó élményt jelent;a helyiek számára a helyi specialitások arany névjegykártya lehet, amely a helyi gazdaság fejlődését hajtja.Az iparosítás révén a mezőgazdasági termékek forrásai és a helyi sajátosságokkal rendelkező snackek szabványos és megbízható termékekké alakulnak.Nyomon követhető, hordozható és szállíthatómodern étela régióból az országba költözik.

 

 

A modern élelmiszerek elválaszthatatlanok az élelmiszerek csomagolásától.Számos élelmiszergyártó megbízható hegesztő és összeszerelő partnereként a Lingke Ultrasonic számos fejletthegesztési technológiák, élelmiszervágási technológiák és megoldások, amelyek segítik a helyi speciális élelmiszergyártókat gyors és nagyméretű gyártósorok felépítésében., komparatív előnyöket és méretgazdaságosságot teremt, és válaszol az összetett kihívásokra.

 

 

Megbízható tömítés:Még akkor is, ha termékmaradványok vannak a varrat területén, a termékmaradványok kiszorulhatnak atömítésAz abszolút pontos tömítés biztosítása és a csomagolás szivárgásának csökkentése érdekében.

Magasabb biztonság:Nem kell semmilyen segédanyagot hozzáadni, a hidegszerszámok magát az élelmiszert is védik, meghosszabbítják az élelmiszerek eltarthatóságát és javítják a felhasználás biztonságát.

További energiamegtakarítás és fogyasztáscsökkentés:A hegesztési sebesség gyors, minden hegesztés néhány ezredmásodperc alatt elkészül, az idő rövid, a teljesítmény magas, miközben biztosítja a termékminőséget, csökkenti a hulladékot és csökkenti a gyártási költségeket is.

Ezen túlmenően a Lingke Ultrasonic ultrahangos vágást is biztosít, amely tiszta anélkül, hogy deformálná a terméket: A Lingke ultrahangos hegesztőfej pontosan szétválasztja az élelmiszereket anélkül, hogy maradékot hagyna a terméken.hegesztő szerszám.Megakadályozza az elkenődést és tökéletes optikai eredményt biztosít.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.