A Lingke Ultrasonic segíti az ipari innovációt és a korszerűsítést!

A hegesztés a modern társadalom egyik legfontosabb technológiájának mondható.A Lingke ultrahangos hegesztése jelen van mindennapi életünkben, a repülőktől, nagysebességű vonatoktól, hajóktól, autóktól és egyéb közlekedési eszközökig a játékokig, háztartási gépekig, élelmiszer-csomagolásig és egyéb mindennapi szükségletekig.Elmondható, hogy a Lingke ultrahangos hegesztési technológia nélkülözhetetlen szerepet tölt be a feldolgozóiparban.

A Lingke Ultrasonic különböző hegesztési módszereket alkalmaz a különböző anyagokból készült termékekkel szemben.A műanyaghegesztés területén 6 általános hegesztési módszer létezik.Ezek ultrahangos hegesztés, főzőlap hegesztés, rotációs hegesztés, nagyfrekvenciás hegesztés és forró olvadékhegesztés.A műanyag tömítőgépek mellett ma három közülük a hegesztési elveket és az alkalmazható területet vesszük sorra!

platic welder

Ultrahangos hegesztés
Az elve aultrahangos műanyaghegesztésnagyfeszültségű és nagyfrekvenciás szinuszhullámú jeleket generál egy jelgenerátorból, átalakítón keresztül nagyfrekvenciás mechanikai rezgésenergiává alakítja, majd a felerősített rezgéseket a kürtön és a hegesztőfejen keresztül a hegesztendő műanyag részekhez kapcsolja. .Másrészt a nagy nyomás alatti nagyfrekvenciás súrlódás miatt a műanyag érintkező felület magas hőmérsékleten azonnal megolvad.Az ultrahanghullám leállása után a két műanyag alkatrészt rövid nyomás és hűtés után egymáshoz hegesztik.A hegesztési folyamat általában nem haladja meg az egy másodpercet, és a hegesztési szilárdság elérheti a testhez viszonyítható szilárdságot.
Alkalmazható: nejlon, poliészter, polipropilén, néhány polietilén stb. Széles körben használják különféle iparágakban, például elektronikai készülékekben, autóalkatrészekben, műanyag játékokban, írószerekben, kozmetikumokban stb.

LK-RH3000-ADV-智能型(PLC控制)

Melegen olvadó hegesztés
A fém főzőlap közvetlenül felmelegíti a műanyag alkatrészek hegesztési felületét egy bizonyos olvadáspont eléréséig.A főzőlap kilép, majd bizonyos nyomást fejt ki együtt a két műanyag alkatrészre, és lehűti őket, hogy elérje a hegesztés célját.
Alkalmas: Hőre lágyuló műanyag munkadarabok, például PE, PP, nylon, ABS, akril stb. hegesztésére, mint például autókombinációs lámpák, víztartályok, mosógép kiegyensúlyozó gyűrűk, permetező hordók, porszívók és egyéb ultrahangos tűzálló műanyag alkatrészek és nagyméretű alkatrészek. -méretű speciális alakú munkadarabok.

spin welding machine

Spin hegesztés
A hegesztés során az egyik műanyag munkadarab rögzítve van, a másik műanyag munkadarab pedig nagy sebességgel forog a motor által, aminek következtében a két műanyag munkadarab érintkezési felülete egymáshoz súrlódik, és magas hőmérsékletű olvadás jön létre.A forgás leállása után külső nyomással hajtják meg a felfelé és lefelé irányuló részeket.A munkadarabok eggyé szilárdulnak, állandó kötéssé válnak.
Alkalmazható: PE, PP, nylon, PET és egyéb kerek csövek, háztartási fordított ozmózis szűrőelemek, ipari szűrőelemek, orvosi szűrőelemek, műanyag poharak, kertészeti kellékek (locsolófejek, ködképzők, vízcsőfejek stb.), játékgolyók, autók Forgó munkadarabok, például motorkerékpár olajszűrő poharak és zuhanyfejek.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.