Lingke Ultrasonic Az első cikk az ultrahangos hegesztés növekedési történetéről

A hazai új energia folyamatos fejlesztésévelautóipar, a hegesztési technológia iránti kereslet az autóiparban is folyamatosan korszerűsödik.Az új energetikai járművek anyagai, szerkezete és folyamata eltér a hagyományos autókétól, ezért hatékonyabb, környezetbarátabb és gazdaságosabb hegesztési technológia szükséges a gyártási igények kielégítéséhez.

Ezzel összefüggésben az ultrahangos hegesztési technológiát, mint hatékony, környezetbarát és gazdaságos hegesztési módszert fokozatosan kedveli az autóipar.A technológia kiváló minőséggel, nagy hatékonysággal, alacsony költséggel és szennyezésmentességgel rendelkezik, és alkalmas autóipari belső panelek, akkumulátorok, motorok és egyéb alkatrészek gyártására.

Valójában az ultrahangos hegesztési technológia fejlődése csak néhány évtizede.A legkorábbi ultrahangos hegesztési technológiát Jones és mások javasolták az Egyesült Államokban 1956-ban. Az 1960-as években az Egyesült Államok, Svájc, Japán, az Egyesült Királyság, Nyugat-Németország és a Szovjetunió elkezdte tanulmányozni ezt a hegesztési technológiát és bevezette praktikus alkalmazás.

Mivel a műanyaghegesztés nagy energiát igényel, és az elmúlt két-három évtizedig a műanyagot széles körben használták a gyakorlati mérnöki és a mindennapi életben, de egészen az utolsó évtizedig, az alapvető elektronikai ipar fejlődésével és sikeres fejlődésévelnagy teljesítményű jelátalakítók, az ultrahangos műanyaghegesztés fokozatosan fejlődött.

Természetesen a kínai ultrahangos hegesztési technológia később kezdődött, jelenleg 30 éve alakult meg az első hazai vállalat, amely elsajátította a szervovezérlésű nyomású ultrahangos műanyaghegesztési technológiát, a LINGKE ULTRASONICS CO., LTD (a továbbiakban: Lingke Ultrasonic), amely Kína korábbiultrahangos hegesztőberendezések gyártói.

A fejlesztés későn indult, és egy időre természetesen elmarad az emberektől, az ultrahangos hegesztés csúcspiacát pedig hosszú időn keresztül monopolizálják az európai cégek.Most Kína a világ legnagyobb hegesztési piacává vált, remélem, hogy a Lingke Ultrasonic által képviselt magán hegesztőberendezés-gyártók aktívan innovációra képesek, nagyobb figyelmet fordítanak a lean gyártásra és a csúcsminőségű gyártásra, vezetik a kínai ultrahangos műanyaghegesztési technológia fejlesztését, és elfoglalják a high-end a lehető leghamarabb lesz pótolhatatlan!

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.