A Lingke szervo ultrahangos hegesztőgép orvosi eszközök precíz hegesztését valósítja meg

Az orvostudomány és technológia fejlődésével aorvostechnikai eszköz ipar, mint fontos stratégiai feltörekvő iparág, nagyszabású, technológiai és márkás ipari rendszert alakított ki, és az egészségipar egyik legígéretesebb iparágává vált.

A technológia előremozdít, az innováció pedig változáshoz vezet.Az orvostechnikai eszköziparban az ultrahangos hegesztés, mint a tudomány és a technológia rohamos fejlődése alatt álló termék, egyfajta hatékony, megbízható, biztonságos és higiénikus csatlakozási technológia, amelyet széles körben alkalmaznak az orvosi csomagolások lezárásának, szűrőedényeinek, orvosi maszkok, infúziós szerelék összeszerelése, sebészeti műszerek gyártása stb. Fontos szerepet tölt be az orvosi iparban.

4200W plastic welder machine

Egy orvostechnikai eszközök gyártója megemlítette: „A vonatkozó nemzeti iparpolitikák osztalékának felszabadításával felgyorsult az orvostechnikai eszközök belföldi helyettesítésének üteme Kínában, és a helyi orvostechnikai eszközöket gyártó vállalatokat fokozatosan elfogadják és elismerik a globális piac.Számunkra ez egy lehetőség és egy kihívás.Az alkalmazásaszervo ultrahangos hegesztőgépmegfelel az orvostechnikai eszközök szilárd, pontos és szennyeződésmentes hegesztésére vonatkozó követelményeinknek, és segít csúcskategóriás és intelligens orvosi eszközök fejlesztésében.”

„A Lingke szervo ultrahangos hegesztőgép praktikus, rugalmas és biztonságos, és a hagyományos hegesztési módszerekhez képest nem igényel további ragasztót vagy segédanyagot, így csökkenti a hegesztés bonyolultságát és költségét, ugyanakkor garantálja a hegesztési varratok kiváló minőségét. nak nek5 μmtermékeink pontossága.” – tette hozzá egy orvostechnikai eszköz gyártója.

Welding plastic products

Lingke szervo ultrahangos hegesztőgéporvostechnikai eszközzé válhat a cégek hegesztőberendezésekre támaszkodnak, gépi teljesítménye elválaszthatatlan.
Még a differenciált piaci kereslet ellenére is szervo ultrahangos hegesztőgépe a változatos jellemzőkkel rendelkező hegesztési módnak köszönhetően megfelel a különböző alkalmazások hegesztési igényeinek, és biztosítja a kiváló minőségű hegesztési hatást a termelési hatékonyság figyelembevétele mellett. , hogy segítse a vállalkozások kitűnését az erős versenypiaci környezetben.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.