Tanulja meg a Lingke ultrahangos hegesztő LED autólámpák használatát egy perc alatt

Gyakran látunk különféle autólámpákat.Valójában ezek az autólámpák szorosan kapcsolódnak az ultrahangos műanyag hegesztőgépekhez, mivel az ultrahangos műanyag hegesztés hegeszthetműanyag autólámpákegyütt komplett autólámpa burkolatot alkotnak.Engedje meg tehát, hogy a Lingke Ultrasonic elvigye Önt a LED-es autólámpa házának hegesztésének megértéséhez.

factory

ALED fényszórókA tisztán elektromos járművek többsége hat részből áll: akril maszk, ABS burkolat, chip LED lámpagyöngyök, nedvességálló lágygumi fix lengőkar és ABS hátsó.A jelzőlámpává alakítás vízállóságának jobb elérése érdekében a gyártás, a feldolgozás és a gyártási folyamat során számos szempontra kell figyelni.

back car light.

Tömörségi követelményei miatt az összeszerelés során ultrahangos hegesztőberendezéssel együtt kell használni.Az eredeti rétegelt lemez módszertől való megszabadulás nemcsak a nagy hatékonyság problémáját oldja meg, hanem a környezet védelmét és a gyártósor tisztítását is biztosítja.

A következő szempontokra kell figyelni a hegesztési gyártási folyamat során:
1. Ultrahangos hegesztési kötések készítésekor a térbeli diagram alapján 1 mm-es rést kell hagyni.A túlzott átmeneti illeszkedés könnyen megkarcolja a termék felületét és befolyásolja a megjelenést a hegesztési folyamat során.

2. A gyártás során egy termékhez két speciális szerszám használatának problémájával jár, mert a teljes összeszereléshez két forma szükséges, a forma összeszerelésénél pedig figyelni kell a termékkel érintkező felület állagára és beállítására. .Ultrahangos hegesztőgép.

Spike welding

3. A termelékenységet figyelembe véve szükséges a forgatás és hegesztés a célszerszám továbbfejlesztett változatának kialakításához, amely nemcsak a hatékonyságot javítja, hanem az emberi befektetést is csökkenti.

A Lingke Ultrasonic az első hazai high-tech vállalat, amely elsajátította a szervo-vezérelt nyomású ultrahangos hegesztési technológiát.Műszaki csapata 30 éves tapasztalattal rendelkezik az ultrahangos készülékek kutatás-fejlesztésében és gyártásában, és elkötelezett a svájci technológia fejlesztése, gyártása és emésztése mellett a csúcsteljesítményű ultrahangos műanyaghegesztő berendezésekhez.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.