Mely iparágakban használható az „ultrahangos műanyaghegesztő”?

Az ultrahangos műanyaghegesztőgépek az életben sok helyen használhatók, például nyomtatási kellékek, orvosi ellátás, autóalkatrészek, elektronikus telekommunikáció, háztartási gépek, csomagolás, játékok, írószerek, napi szükségletek stb.

Autó alkatrészek
Az ultrahanghullámok számítógépes programokkal vezérelhetők nagy vagy szabálytalan munkadarabok, például lökhárítók, első és hátsó ajtók, lámpák, féklámpák stb. hegesztésére. A csúcskategóriás utak fejlődésével az ultrahangos hegesztést egyre gyakrabban használják reflektorokhoz.

Luminous headlights cars

Háztartási gépek
Bizonyos tervezési és formai testreszabás révén a hegesztőgép használható: hordozható fénycsöves lámpaburákhoz, gőzölős vasaló ajtókhoz, TV burkolatokhoz, rádió- és magnó átlátszó panelekhez, teljesítmény egyenirányítókhoz, TV ház csavartartókhoz, szúnyogcsökkentő lámpaházakhoz, mosógéphez dehidratáló mosogatók stb. Zárt, erős és szép háztartási gépek.

Elektronikus
Az olyan elektronikai termékeket, mint az USB flash meghajtók, töltők, aljzatok és számítógéptokok, ultrahangos automatizálási megoldásokkal tervezték, hogy a felhasználók nagyszabású termelést érjenek el, miközben biztosítják a termékminőségi követelményeket.

USB-C Type cable connector

Csomag
Az ultrahangos hegesztőgépekkel közös menzai eldobható tálak, tejesdobozok stb., valamint tömlők tömítése és speciális csomagolópántok csatlakoztatása is megoldható.

Írószer- és játékipar
A kerek, négyzet alakú és szabálytalan alakú írószerek és játékok mind hegeszthetők hegesztőgéppel.Az ultrahangos technológia használatának köszönhetően a termékek tiszták, hatékonyak és erősek, így nincs szükség csavarokra, ragasztókra, ragasztókra vagy egyéb segédtermékekre, csökkentve a gyártási költségeket és tartósabbá téve a termékeket.A vállalkozások versenyképessége a piacon nagymértékben javult.

További ultrahangos ismeretekért forduljon bizalommal a Lingke Ultrasonicshoz
A cég hivatalos honlapja:https://www.lingkesonic.com//, azért vagyunk itt, hogy teljes szívvel szolgáljunk!

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.