A Lingke ultrahangos hegesztés használata megbízható csatlakozások biztosítására az autóipari külső felületekhez

Annak érdekében, hogy lépést tartsanak a gyorsan fejlődő globális autóipari piaccal, az autógyártók és alkatrész-beszállítók továbbra is fejlesztenek könnyű, költséghatékony autóipari műanyag alkatrészeket a szilárdság, a stílus és a teljesítmény optimalizálása érdekében.

A Lingke Ultrasonic tökéletesműanyag hegesztésA technológia kiforrott, nagy volumenű alkatrész-összeszerelési megoldásokat kínál, amelyek olyan tartósságot és teljesítményt biztosítanak, amely páratlan az olyan eljárásoknál, mint a ragasztók vagy a kötőelemek, ezáltal csökkentve a gyártási költségeket.

Car taillight

Hátsó lámpa
A hátsó lámpák nem csupán egy alapvető biztonsági berendezés, hanem az autótervezés egyik jellemzőjévé fejlődtek.A mai hátsó lámpák nagyobbak, vastagabbak és világosabbak lettek, a színes átlátszó műanyagokat összetett ívekkel kombinálják, miközben több funkcionális fénycsoportot, érzékelőket és elektronikát ágyaznak be.
A kiváló szilárdság, tiszta esztétika és hegesztés utáni tartós légtömörség elérése érdekében a Lingke Ultrasonic lézeres hegesztése és tisztavibrációs dörzshegesztéstechnológia teljes megoldást kínál a hátsó lámpák összeszerelésére.

Luminous headlights cars

Világító fénycsík
A rendkívül versenyképes autóiparban minden részlet hozzáadott értéket jelenthet a márkához.A rácsokon, a műszerfalon vagy a visszapillantó tükrökön található dekoratív fénycsíkok korábban csak a luxusautókon voltak láthatók.Most a Lingke Ultrasonic lézeres és vibrációs súrlódó hegesztési technológiája megbízhatóvá és gazdaságossá teszi ezeket az összetett alakú alkatrészeket (például átlátszó műanyagok, LED-ek, érzékelők stb.), elektronikus berendezéseket.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.