Hogyan segít az ultrahangos hegesztési technológia az elektronikai termékeknek a miniatürizálás és a könnyű súly elérésében?

Az elektronikus termékszerkezet kialakításában a miniatürizálásra hajlamosak a termékek összeszerelési követelményei manapság.Hogyan biztosítható, hogy mindkét elérni a kis elektronikai termék műanyag ház csomagolás.De figyelembe kell venni a termék teljesítményét és megjelenését is, a gyártó fő fejfájásává vált.

laptop hálózati adapter elszigetelt fehér background

A hagyományos műanyag csomagolási technológiának azonban számos hibája van (például magas költség, alacsony teljesítmény, törékeny stb.).Tehát az ilyen termékek csomagolása szerint figyelembe kell venni a termék szerkezetét.A folyamat megbízhatósága és a termelés hatékonysága miatt a piacnak sürgősen gazdaságosabbra van szüksége.Tartósabb elektronikus műanyag ház csomagolási technológia.

Jelenleg elterjedt hagyományos csomagolási eljárások

Csat kialakítása:egyszerű kezelés, alacsony gyártási költség.De alacsony a termék szilárdsága és átlagos megbízhatósága.

 

Csavar kialakítás:egyszerű és kényelmes.De több kiegészítőre van szükség a feldolgozási folyamatban.Bár a mechanikai szilárdság nagy, a termékcsomag tömítettsége átlagos.

 

Ragasztós kialakítás:Jó kompatibilitás a héj anyagokkal és méretekkel, de magas költség, hosszú ciklusidő és általános teljesítmény.

Ultrahangos műanyaghegesztési technológia

A hagyományos héjcsomagolási eljárástól eltérően az ultrahangos műanyag hegesztési technológiát széles körben használják a kisméretű héjas csomagolásban.elektronikus eszközökmint például a töltők jelentős folyamatelőnyei miatt.

Nincs szükség fogyóeszközökre, energiatakarékosság és környezetvédelem

Lingke ultrahangos hegesztésaz eljárás során nem kell oldószert vagy egyéb segédterméket hozzáadni, hanem az elektromos energiát átalakító révén mechanikai energiává alakítja, amely a hegesztendő kisméretű elektronikai termékek műanyag héjai közötti nagy sebességű súrlódást vezérli és megolvad, és nyomás alatt lehűl és megszilárdul;ugyanakkor a feldolgozás során nem keletkezik káros gáz, tiszta és szennyeződésmentes.

Integrálható automatizált gyártósorokkal a gyors és hatékony gyártás érdekében

Lingke ultrahangos hegesztésa feldolgozási sebesség gyors, és egyetlen termék hegesztési ideje 0,01 és 9,99 másodperc között állítható;a hegesztési folyamat egyszerű és a művelet egyszerű, ami nagymértékben megtakarítja a munkaerőköltségeket, javítja a termelés hatékonyságát, és gyors és hatékony gyártást valósít meg.

Magas hegesztési hozam és stabil minőség

A hegesztési paraméterek nyomon követhetők és felügyelhetők a támogató szoftverrendszeren keresztül.Ugyanakkor egyes modellek támogatják az adatexportálást a hegesztési minőség javítása érdekében.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.