Első a kényelem!Lingke szervo ultrahangos hegesztőgép a gyermekek növekedésének kísérésére

A nemzeti életszínvonal javulása és a tudományos kognitív fejlődés kíséretében a kínai szülők felhagytak a múlt durva gyermeknevelési koncepciójával, tudományosan, kifinomultan, személyre szabva lettek a gyermeknevelési filozófia szüleivé.
Ez a szemléletváltás minden bizonnyal az anyai és gyermekkori termékfogyasztási igények folyamatos növekedését idézi elő, amelyet a pelenkák, az anya- és gyermekhigiéniai termékek képviselnek a tiszta és higiénikus, kényelmes és kényelmes, könnyen fel- és levehető, valamint az általa elfogadott egyéb jellemzőknek köszönhetően. egyre több fogyasztó, ami a babapelenka piac méretének folyamatos növekedéséhez vezet.

plastic welding machines

A kínai pelenkapiac fejlesztési tapasztalatainak áttekintése, a korai P&G, Kimberly-Clark, Unicharm és más külföldi babapelenka-márkák a kínai piacra való belépésre összpontosítottak, abszolút vezető technikai akadályokkal.A Made in China generációinak erőfeszítései után a nemzeti márka K+F ereje egyidejűleg emelkedett, a magas költséghatékony gyors terjeszkedéssel, hazai és külföldi márkák közelharcát indította el.
Nemzeti alternatíva a megfelelő időben, a hazai babapelenkagyártók a „kínai OEM gyártástól” a „kínai márka intelligens” átalakulásáig nemcsak a kínai feldolgozóipar színvonalát képviselik, hanem a fogyasztók elismertségét és bizalmát is a helyi márka iránt.

30 éves ultrahangos hegesztési tapasztalatával a Lingke Ultrasonic az első csúcsminőségű szervóultrahangos hegesztőgép gyártójaKínában, amelynek hatékony, környezetbarát és stabil ultrahangos hegesztési folyamata segítheti a pelenkagyártókat, hogy kiváló minőségű termékeket állítsanak elő, hogy megfeleljenek a piacnak.

plastic welder L3000 ServoⅡ

A kereslet irányítja a fejlődést, a technológia segíti a továbblépést.A stabil és jó minőségű varrat elérése érdekében a Lingke ultrahang hegesztőkürtjének felületeszervo hegesztőegyedi kialakítású, így most először lehetséges a rugalmas huzalt közvetlenül a csatlakozási területbe vezetni anélkül, hogy egy rögzített alsó görgőhoronyba kellene igazítani.
Ez a kialakítás egyszerűbbé, biztonságosabbá és fenntarthatóbbá teszi a folyamatot.Ezenkívül a Lingke ultrahangos szervohegesztői különböző élszélességekhez állíthatók, és igény szerint támogatják a különböző élmintázatok kialakítását.

Minden szülő legnagyobb vágya, hogy a lehető legjobbat adják a gyerekeknek, ami elérhető.A piac megnyerésének egyetlen módja a termékek gyors frissítése és iterálása a fogyasztói igények kielégítésére.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.