Lehet-e vízálló az ultrahangos műanyaghegesztés?

Lehet-e vízálló az ultrahangos műanyaghegesztés?Úgy gondolom, hogy ez a probléma sok gyártót aggaszt.Hiszen ez a terméktervezéssel, költségekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatos.

A Lingke Ultrasonic válasza: A Lingke ultrahangos hegesztési technológiájával vízálló lehet.
Általánosságban elmondható, hogy az ultrahangos műanyaghegesztés vízállósága számos tényező átfogó hatásától függ, mint például a műanyagok kiválasztása, a műanyag alkatrészek tervezése és a hegesztési folyamat paraméterei.
A Lingke Ultrasonic nagyobb teljesítményt nyújthat Önnekultrahangos műanyaghegesztő berendezésés az Ön igényeire szabott műszaki alkalmazási megoldások a vízszigetelési problémák megoldására.

welding machine

Vízálló anyagválasztás
Anyag szempontjából könnyebb a vízszigetelési követelmények teljesítése amorf műanyagokkal;a félkristályos műanyagoknál nehezebb a vízszigetelési követelmények teljesítése.

Műanyag alkatrészek tervezése
①Minél nagyobb az ultrahangos vezeték mérete, annál jobb a vízálló teljesítmény.
② A teljes hegesztési felületen zárt ultrahangos vonal kialakításnak kell lennie;az ultrahangos vonal sarkainál lekerekített sarokkialakítás szükséges az ultrahangos olvadt anyag felhalmozódásának elkerülése és a hegesztés minőségének befolyásolása érdekében.
③ Az alaptípushoz képest jobb hornyos és nyíró típusú hegesztőfelületeket használni.
④ A két hegesztett műanyag alkatrészt pontosan kell elhelyezni.
⑤ Kerülje az összetettetultrahangos hegesztésfelületek, például egyenetlen és nagy rések.
⑥ Fontolja meg egy tömítőgyűrű hozzáadását

A hegesztési folyamat paraméterei
A hegesztés vízálló teljesítményének biztosítása érdekében a hegesztési folyamat paramétereinek beállításának első elve a hegesztési energia növelése.A túlzott hegesztési energia azonban olyan hibákat okozhat, mint a műanyag alkatrészek törése és károsodása, felületi égések és túlfolyás.Egyensúlyra van szükség, és egyensúlyt kell találni a kettő között.

factory

Lingke Ultrahangos1993-ban alakult. A cég elkötelezett a svájci technológia kutatása és fejlesztése, gyártása és feltárása mellett a csúcsteljesítményű ultrahangos műanyaghegesztő berendezésekhez.30 évnyi felhalmozás után az első hazai gyártó, amely elsajátította a szervovezérelt nyomású ultrahangos hegesztési technológiát.Ha többet szeretne megtudni az ultrahangos műanyaghegesztéssel kapcsolatban, kérjük, keressen minket online, és teljes szívvel szolgálunk.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.