Ultrahangos műanyaghegesztő berendezések alkalmazása az autóalkatrész-iparban

Célja a „könnyebb, biztonságosabb, jobb teljesítmény és alacsonyabb költség” fejlesztési cél az autóipari termékek esetében.A jelenlegi autóipari hegesztési technológia rohamosan terjed a hagyományos anyaghegesztés alapján.És halad a fejlettebb „precíziós hegesztési gyártás” irányú fejlesztése felé.

Közülük aultrahangos műanyaghegesztéstechnológia egy időben feldolgozható és alakítható.Ami teljes játékot biztosíthat az előnyeinekműanyagteljesítményt, és nagyobb pontossággal és nagy keménységgel állítsa be a gyártásba.

Sötét luxusautó Belső – kormánykerék, váltókar és műszerfal.Autó belül.Bézs színű kényelmes ülések, kormánykerék, műszerfal, klíma, sebességmérő, kijelző.

In autóalkatrész ipar, a hegesztés a kulcsfontosságú láncszem az autóalkatrészek és karosszériagyártásban.Ami összekötő szerepet tölt be.Ugyanakkor az autóipari termékmodell számos, a formáló szerkezet összetett.Az alkatrészek hegesztése professzionálisabb és szabványosabb gyártást igényel.Az autógyártás minősége, hatékonysága és költsége az átfogó követelményeknek megfelelően emelkedik.Úgy döntöttek, hogy az autóipari hegesztési feldolgozásnak tovább kell fejlődnie a The Times of hegesztési technológiával –Ultrahangos hegesztés.

Jelenleg az ultrahangos műanyaghegesztési technológiát sikeresen alkalmazzák az autók lökhárító-hegesztésében.Műszerfal és műszerfal hegesztés, féklámpák, légzsákok, autós szerszámos dobozok, autóajtó panelek és egyéb motorral kapcsolatos alkatrészek gyártó ipar.

Az elmúlt években sok hagyományos fém alkatrészt is elkezdtek felváltani a műanyagok.Ilyenek a szívócsövek, műszertűk, radiátorerősítések, üzemanyagtartályok, szűrők, stb. A hazai autómárkagyártók folyamatos növekedése és ugrásszerű fejlődése nagyon jó lehetőséget teremtett az új technológiák alkalmazására és kutatására a hegesztés területén .Alacsony energiafogyasztású, nagy hatékonyságú, nem mérgező és környezetszennyező ultrahangos hegesztőberendezések segítik az autóalkatrész-ipar fejlődését!

Az ultrahangos hegesztés elve

Ultrahangos hegesztésegy csúcstechnológia, amely minden melegen olvadó műanyag termékre alkalmazható.Nincs szükség oldószerre, ragasztóra vagy egyéb segédanyagra.A termelékenység javítása, az alacsony költségek, a termékminőség és a gyártásbiztonság javítása.

Ultrahangos hegesztés.Átalakítja ahálózati AC(190-240V, 50/60Hz) a tápdobozon keresztül nagyfrekvenciás nagyfeszültségű jelekké, majd a jeleket az átalakító rendszeren keresztül nagyfrekvenciás mechanikai rezgésekké alakítja, és hozzáadja a műanyag termékekhez.A műanyag termék két része között nagy sebességű súrlódás lép fel, és a hőmérséklet emelkedik.Amikor a hőmérséklet eléri magának a terméknek az olvadáspontját, a termék kötése gyorsan megolvad.A terméket pedig bizonyos nyomás alatt lehűtik és formázzák, hogy tökéletes hegesztést érjenek el.

Bezárás

LEGYEN LINGKE FORGALMAZÓ

Legyen a forgalmazónk és fejlődjön együtt.

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

E-mail: mail@lingkeultrasonics.com

Mob: +86-13672783486 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, Xiangzhou kerület, Zhuhai Guangdong Kína

×

Az Ön adatai

Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és nem osztjuk meg adatait.