Per què les màquines de soldadura de plàstic per ultrasons s'han de sotmetre a proves d'envelliment abans de l'enviament?

La detecció d'envelliment es refereix al procés de simulació dels diferents factors implicats en l'envelliment del producte en condicions d'ús reals i realització dels experiments corresponents de reforç de les condicions.Aquest experiment està dirigit principalment a materials plàstics.L'envelliment comú inclou principalment un envelliment lleuger i un envelliment per calor i humitat., envelliment per aire calent.

Hi ha una sala d'envelliment especialment utilitzada per a la detecció d'envelliment, que s'utilitza per simular l'entorn d'envelliment.La sala d'envelliment, també coneguda com a sala de cremada, és un dels equips d'ús habitual en diverses proves d'envelliment i s'utilitza àmpliament enelectrònica, informàtica, comunicacions i altres camps.Les sales d'envelliment solen consistir en estructures de sobre, sistemes de conductes d'aire, controlsistemes, estructures de proves interiors, etc.

Aging test

 

fabricants de màquines de soldadura per ultrasons

Característiques de les cases d'envelliment:
1. A causa del disseny únic del sistema de conductes d'aire i el sistema de control electrònic, pot mantenir un alt grau d'uniformitat de temperatura a tota l'habitació, que és molt superior a productes similars.Per tant, també cal que el control de la temperatura sigui precís i molt precís.
2. El rang de configuració de la temperatura ambient és ampli i ajustable contínuament.Es pot configurar arbitràriament dins del rang de temperatura normal ~ 70 ℃.Els productes de temperatura més alta també es poden dissenyar segons els requisits més alts dels clients.
3.El sistema té funcions de protecció completes per garantir un funcionament segur, a llarg termini, estable i sense problemes.
4.La pantalla rotativa de temperatura multipunt a l'habitació fa que el control sigui precís i clar.

La detecció d'envelliment de les màquines de soldadura de plàstic per ultrasons Lingke abans de sortir de la fàbrica és un pas essencial.Al mateix temps, també poden ser equips no estàndardpersonalitzatsegons les necessitats del fabricant, i es poden subministrar accessoris per a equips d'ultrasons als clients.

 

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.