Quins productes és la màquina de soldadura rotativa adequada per a la soldadura?

Màquina de soldadura per fricció rotativaés un tipus de màquina de fusió en calent que pot aconseguir bons efectes de soldadura en productes plàstics amb alta tenacitat que no són adequats per a la soldadura per ultrasons.

El principi és utilitzar la calor generada fent girar les peces de plàstic a gran velocitat i fregar-se les unes contra les altres per fondre la superfície de contacte de les peces de plàstic.Es pot configurar l'angle de rotació i s'aturarà a la posició establerta a l'instant.A continuació, la pressió del cilindre s'utilitza per fer que el treball amunt i avall encaixin.La condensació esdevé una i esdevé una fusió permanent.

spin welding machine

A continuació es mostren alguns exemples de casos d'aplicació demàquines de soldadura per rotació.També podem extreure'n inferències i fer un millor ús de les màquines per servir-nos, de manera que els usos de les màquines no es limiten a això.
1. Soldadura per rotació de closques de plàstic de purificadors d'aigua domèstics i filtres dispensadors d'aigua;
2. PE, PP, niló i altres elements esfèrics, tubs, filtres de gasolina s'han de col·locar i girar en un angle fix per fondre;
3. Els productes plàstics que han de ser estancs i estancs com ara gots de doble capa, gots termo, joguines de boles, juntes d'aspersió, etc., s'han de soldar en espiral.

spin welding

Lingke Ultrasonic és la primera empresa nacional d'alta tecnologia que domina la pressió servocontroladatecnologia de soldadura per ultrasons.Compta amb un equip tècnic amb 30 anys d'experiència en R+D i fabricació d'ultrasons.Està compromès amb el desenvolupament, la fabricació i la digestió de la tecnologia suïssa per a equips de soldadura de plàstic per ultrasons d'alt rendiment i ha dominat la tecnologia de soldadura per ultrasons d'alta gamma.Amb més de 100 patents de recerca científica i una forta força tècnica, els seus productes s'utilitzen àmpliament en electrònica de precisió, peces d'automòbil, equips mèdics, subministraments d'impressió, electrodomèstics, papereria, joguines, envasos d'aliments i altres camps.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.