Quins són els factors que afecten la vida útil de Lingke Ultrasons Welding Horn?

Abans de parlar dels factors que afecten la vida útil de les banyes de soldadura per ultrasons en detall, crec que primer hem d'entendre les funcions específiques de les banyes de soldadura en la soldadura per ultrasons.
En una frase: la banya de soldadura és una eina que transmet efectivament la vibració a la part de soldadura de plàstic.
En poques paraules, elbanya de soldaduraté la funció de transmetre energia de vibració, pressió i amplitud.Ha de proporcionar una forma coherent amb la forma del producte i, com que el plàstic és mal·leable, pot adaptar-se al producte fins a cert punt.

ultrasonic horn

4 factors que afecten la vida útil de la banya de soldadura per ultrasons:

①Material i material de banyes de soldadura:
Hi ha tres materials d'ús habitual per fer banyes de soldadura:aliatge d'alumini, aliatge de titanii acer aliat.Cada material té les seves pròpies propietats úniques i diferents materials donaran vida a diferents.
L'aliatge d'alumini s'utilitza en l'etapa del procés de verificació de motlles suaus o en l'etapa de producció de lots petits i no pot suportar l'estrès mecànic.o per a banyes de soldadura grans on el pes i el cost són consideracions importants.

L'aliatge de titani s'utilitza en les etapes de producció de productes de petit, mitjà i gran volum.Té excel·lents propietats acústiques, pot suportar la màxima tensió mecànica tres vegades la de l'aliatge d'alumini i té una resistència al desgast relativament excel·lent.
L'acer aliat s'utilitza per soldar peces de plàstic onaliatges d'alumini i aliatges de titanino es pot utilitzar.Té una alta duresa i la màxima resistència al desgast, i en general s'ha d'endurir abans d'utilitzar-lo.

mold

②Requisits del procés de soldadura:
Les banyes de soldadura per ultrasons comuns tenen generalment dos costats, però també es poden fer en quatre o sis costats.L'àrea de soldadura depèn del procés de producció.
Per exemple, algunes es solden a les pestanyes de les bateries cilíndriques petites, i algunes es solden a les pestanyes de les bateries suaus.A jutjar pels dos processos de soldadura, la vida útil de la banya de soldadura de mitja ona és més llarga que la de la banya de soldadura d'ona completa.També hi ha requisits de procés com ara soldadura de coure a coure, soldadura d'alumini a alumini, alumini revestit de coure, alumini a níquel, níquel a níquel, etc., que afectaran la vida útil de la banya de soldadura.

③ Paràmetres durant la soldadura:
Durant el procés de treball de la màquina de soldadura per ultrasons, si el corrent de soldadura és gran, la freqüència és alta, el temps és llarg i la temperatura és alta, la vida útil del capçal de soldadura s'escurçarà en conseqüència.

④ Material i gruix del material de soldadura:
La soldadura de metalls per ultrasons sol soldar coure i alumini, i la vida útil de la banya de soldadura és menor quan es solda coure que quan es solda alumini.

Els anteriors són només alguns exemples, benvingutsconsultar en línia, Lingke Ultrasonics analitzarà professionalment el model d'equip adequat per a vostè i us combinarà amb el capçal de soldadura més adequat per presentar l'efecte de soldadura més perfecte!

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.