Quines són les diferències entre les diferents freqüències de les màquines de soldadura de plàstic per ultrasons?

Les màquines de soldadura de plàstic per ultrasons de baixa o alta freqüència fan referència a la freqüència de la màquina.Les freqüències comunes inclouen 15 kHz, 20 kHz, etc. Són freqüències diferents seleccionades segons diferents objectes de soldadura.Aleshores, quines són les diferències entre les diferents freqüències?

Prenent com a exemple la màquina de soldadura per ultrasons Lingke, té diverses especificacions segons els diferents elements de soldadura, com ara 15 kHz, 20 kHz, 30 kHz, 40 kHz, etc.
El més utilitzat és elMàquina de soldadura de plàstic per ultrasons de 20 kHz, que és adequat per soldar la majoria de plàstics termoestables fosos.Tanmateix, aquesta freqüència també té els seus inconvenients, com ara provocar vibracions mecàniques incontrolables, que requereixen augmentar el pes de l'equip per reduir la vibració.

58731d1878cb7f39a9627b6c73a34c6

A baixa freqüència de15 kHz, la banya de soldadura pot produir una freqüència de vibració baixa, una ressonància de sèrie llarga i l'àrea de contacte de la soldadura pot ser més gran.Per tant, l'avantatge de 15 kHz és que pot soldar productes més alts, i pot soldar alguns plàstics més suaus, i també pot soldar peces que eviten la banya de soldadura.Les resines compostes d'alguns projectes d'enginyeria amb un rendiment excel·lent amb prou feines es poden soldar a 20 kHz, però la freqüència ultrasònica de Lingke de 15 kHz es pot soldar més forta.

c7433858afcec4ff1fcbc95e044abca

Entre les altes freqüènciesEquip de soldadura per ultrasons de 30-40 kHz, la superfície de soldadura es limita millor a 6,35 mm, de manera que els productes soldats també es limiten a productes petits i mitjans.
El convertidor del generador d'alta freqüència i el capçal de soldadura són de mida més petita, causant menys vibracions, fent que la soldadura de peces d'alta precisió sigui més segura, reduint l'estrès cíclic, millorant el control de l'energia mecànica i la velocitat de soldadura i reduint la pressió i el producte a la soldadura. superfície.La generació de la deformació.La soldadura per reblat i la soldadura per punts comuns estan dins de l'àmbit d'aplicació dels equips de soldadura de plàstic per ultrasons d'alta freqüència.

L745 ES 左侧

El fabricant de màquines de soldadura de plàstic per ultrasons Lingke té 30 anys d'experiència en soldadura per ultrasons.Els nostres productes s'utilitzen àmpliament en diversos camps: peces de plàstic d'automòbils, equips mèdics, electrodomèstics, teixits no teixits, etc., proporcionant a diverses empreses solucions de soldadura estables i d'alta qualitat.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.