Quins són els avantatges de la soldadura de metalls per ultrasons Lingke?

La soldadura de metalls per ultrasons és una tecnologia avançada d'unió de metalls eficient, fiable i precisa.Aquest mètode de soldadura utilitza vibracions ultrasòniques per aconseguir una connexió forta entre els materials metàl·lics sense escalfar, de manera que pot evitar la deformació i el dany al material de soldadura.A continuació, Lingke Ultrasonics us presentarà els avantatgessoldadura de metalls per ultrasons.

Ultrasonics Metal Welding

1. No es requereixen materials addicionals: La soldadura de metalls per ultrasons és un procés de soldadura en estat sòlid que no requereix materials de farciment ni dissolvents addicionals.Això evita la pèrdua de resistència o els problemes de fragilitat introduïts pels materials de farciment.

2. Soldadura d'alta qualitat: Com que la soldadura de metalls per ultrasons genera calor de fricció mitjançant vibracions d'alta freqüència, que suavitza ràpidament la superfície metàl·lica i forma un enllaç, la qualitat de la junta soldada és alta.La zona de soldadura normalment no té porus, defectes o inclusions i té bones propietats mecàniques i propietats de segellat.

3. Velocitat de soldadura ràpida: La velocitat de soldadura de la soldadura de metalls per ultrasons sol ser molt ràpida i la soldadura es pot completar en uns quants mil·lisegons a uns quants segons.Aquesta alta eficiència el fa ideal per a línies de producció a gran escala i contínues.

4. Baix consum d'energia: En comparació amb els mètodes tradicionals de soldadura de fonts de calor, la soldadura de metalls per ultrasons té un consum d'energia menor.L'energia durant el procés de soldadura prové principalment de la vibració ultrasònica, de manera que consumeix menys energia, la qual cosa és beneficiosa per estalviar energia i protegir el medi ambient.

5. Aplicable a una varietat de materials metàl·lics: La soldadura de metalls per ultrasons es pot aplicar a la soldadura de diversos materials metàl·lics, com ara aliatges d'alumini, aliatges de coure, aliatges de níquel, acer inoxidable, etc., amb una àmplia gamma d'aplicacions.

És important tenir en compte que, tot i que la soldadura de metalls per ultrasons té molts avantatges, també hi ha algunes limitacions.Per exemple, el gruix de la soldadura és limitat, és adequat per a materials metàl·lics més suaus i els metalls d'alta temperatura són difícils de soldar.Per tant, la selecció i optimització s'han de fer segons circumstàncies específiques en aplicacions pràctiques.

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.