Aquest article us ensenya els passos per al calibratge del motlle de la "màquina de soldadura de plàstic per ultrasons"

Quan la màquina de soldadura de plàstic per ultrasons està funcionant, cal realitzar l'ajust del motlle, el calibratge del motlle i altres treballs.Llavors, com realitzar el calibratge del motlle?A veure com fer-ho a continuació!

Per aconseguir la màxima potència de la màquina, s'ha d'escurçar al màxim la distància entre el tipus de soldadura superior i la peça de treball, però s'ha de mantenir l'alçada necessària per a la col·locació i retirada de la peça.La carrera màxima de la taula elevadora és de 75 mm.Abans d'ajustar, assegureu-vos que el tipus de soldadura superior tingui la carrera màxima i que no toqueu la peça de treball.

L3000 ES主图4

a) Poseu la màquina en mode manual, ajusteu el botó de pressió de manera que el manòmetre s'aturi a uns 0,2Mpa (la pressió mínima que fa pujar la banya de soldadura)
b) Col·loqueu la inferiormotlle de soldaduraa la superfície de treball i, a continuació, col·loqueu la peça de treball al motlle de soldadura inferior.

c) Afluixeu el mànec de bloqueig del cos de la màquina, gireu el volant d'elevació de manera que la distància entre el motlle de soldadura superior i la peça de treball sigui superior a 75 mm i premeu el mànec de bloqueig.
d) Premeu els dos botons d'inici amb les dues mans per baixar el motlle de soldadura superior.
e) Afluixeu els quatre cargols de fixació del capçal de soldadura, gireu el motlle de soldadura superior perquè coincideixi amb la peça de treball i, a continuació, premeu els quatrebanya de soldaduracargols de fixació.

welding horn mold

f) Afluixeu el cargol límit i gireu el cargol límit (M12x1) de manera que toqui la plataforma elevadora.Premeu el botó de pujada d'emergència per aixecar el motlle de soldadura superior i, a continuació, gireu el cargol límit uns 7 mm.
g) Premeu els dos botons d'inici amb les dues mans per baixar el tipus de soldadura superior.Afluixeu el mànec de bloqueig del cos de la màquina, gireu el mànec d'elevació per baixar gradualment el motlle de soldadura superior i moveu el motlle de soldadura inferior alhora per fer uniforme la superfície de contacte entre la superfície de treball i el motlle de soldadura superior i bloquejar el cos de la màquina. maneta de bloqueig.

h) Premeu el botó de pujada d'emergència per aixecar la banya de soldadura, gireu el cargol de fixació i feu que caigui uns 2 mm.Després de passar la mida específica de la peça de treball, traieu el cargol de fixació del límit de temps de funcionament de l'elevador.Tanmateix, quan no hi ha cap peça a treballarmotlle de soldadura, el cargol de fixació bloqueja el contacte entre els motlles de soldadura superior i inferior, protegint així la peça de danys.
i) Utilitzeu la placa de pressió del cargol per fixar el motlle de soldadura inferior al banc de treball

ultrasonic composite horn

banya composta d'ultrasons

j) Les operacions anteriors són seqüències de correcció.
Calibració més correcta del motlle: en provar la soldadura, ajustar mentre es comprova.Utilitzeu paper de transferència entre la peça de treball i la soldadura superior.Després de prémer el motlle de soldadura superior, observeu el sagnat que es mostra al paper blanc i determineu la profunditat del sagnat., utilitzeu juntes primes per ajustar la part inferior del motlle de soldadura per pressionar uniformement la superfície de soldadura de la peça de treball.
k) Ajustar de manera plana la direcció i el nivell de la banya de soldadura del model amb cargols.

Per obtenir més coneixements sobre ultrasons, us convidem a consultar i prestar atenció a Lingke Ultrasonics
Lloc web oficial de l'empresa:https://www.lingkesonic.com//, estem aquí per servir-vos de tot cor!

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.