L'elecció preferida de la màquina de soldadura per ultrasons servo-Lingke Ultrasonics

La màquina de soldadura per ultrasons Servo és un equip de soldadura automatitzat modern.En comparació amb les màquines tradicionals de soldadura per ultrasons de tipus cilindre, les màquines de soldadura per ultrasons servo Lingke poden evitar eficaçment els efectes de soldadura causats per factors externs, com ara les diferències en la qualitat de la soldadura a causa de la pressió de l'aire inestable.

Servo soldador ultrasònic Lingkeutilitza el control del servomotor, que té més avantatges per a alguns productes petits i precisos.El resultat de la soldadura és el mateix que la configuració de la soldadura i els requisits de soldadura es poden complir amb molta precisió.
Amb el desenvolupament de la fabricació industrial, les màquines de soldadura per ultrasons servo Lingke s'utilitzen àmpliament en diverses indústries.En el futur, els camps d'aplicació de les màquines de soldadura per ultrasons continuaran ampliant-se, permetent que cada cop es produeixin més productes amb alta eficiència, fiabilitat i estabilitat.

L3000 Servo ultrasonic plastic welder

Àmbit d'aplicació deMàquina de soldadura per ultrasons Lingke servo
Indústria de l'automòbil: Les màquines de soldadura per ultrasons servo Lingke s'utilitzen àmpliament a la indústria de l'automòbil per a la soldadura de fars, llums posteriors, airbags, parafangs davanters, para-xocs, carrosseries, portes i altres components.

Indústria electrònica: La màquina de soldadura ultrasònica Lingke s'utilitza àmpliament a la indústria electrònica per soldar peces de plàstic de discos U, bolígrafs de control remot, encaminadors, bancs d'alimentació, accessoris per a telèfons mòbils, equips d'imatge, carcassa d'altaveus i altres productes.

Consumibles d'impressió: La màquina de soldadura ultrasònica Lingke s'utilitza àmpliament en consumibles d'impressió com ara cartutxos de plàstic, cartutxos de tinta, ampolles de tinta, cartutxos de tòner, cintes, impressores, etc. Les màquines de soldadura per ultrasons poden aconseguir una soldadura eficient i precisa, millorar l'eficiència de producció i reduir costos.

Medical product

Indústria mèdica: Les màquines de soldadura per ultrasons servo Lingke s'utilitzen àmpliament a la indústria mèdica per a dispositius mèdics, embalatges mèdics, bates quirúrgiques, ampolles de cultiu, ventiladors, etc. A causa dels alts requisits d'higiene dels productes mèdics, les màquines de soldadura per ultrasons poden aconseguir lliures de pols i contaminació. -soldadura lliure per garantir la neteja del producte.

Ultrasons Lingkeés la primera empresa nacional que domina la tecnologia de soldadura per ultrasons a pressió servocontrolada i té una forta força tècnica.Lingke Ultrasonics és un expert en el camp dels equips d'ultrasons amb 30 anys d'experiència en aquesta indústria.El seu equip tècnic professional té molts anys d'experiència en R+D, disseny i manteniment.Si trobeu problemes relacionats amb la soldadura per ultrasons servo, estem disposats a consultar-ho en línia.Contesta les teves preguntes i ofereix assessorament.

 

Tanca

FES-TE DISTRIBUIDOR LINGKE

Converteix-te en el nostre distribuïdor i creixem junts.

CONTACTE ARA

CONTACTE AMB NOSALTRES

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

TEL: +86 756 862688

Correu electrònic: info@lingkeultrasonics.com

Mòbil: +86-13612217424 (whatsapp)

No.3 Pingxi Wu Road Nanping Technology Industrial Park, districte de Xiangzhou, Zhuhai Guangdong Xina

×

La teva informació

Respectem la teva privadesa i no compartirem les teves dades.